Het festivalseizoen gaat van start!

Tijdens festivals word je vaak blootgesteld aan harde geluiden en lawaai. Wie te lang wordt blootgesteld aan luide muziek kan permanente gehoorschade oplopen. In tegenstelling tot andere letsels is gehoorschade bijna altijd onherstelbaar! 

Het is daarom belangrijk om je gehoor goed te beschermen bij festivals. Omdat elke gehoorgang anders is, kun je dit het beste doen met gehoorbescherming op maat.

Bescherming op maat

Hans Anders biedt je kwalitatieve, betaalbare en op maat gemaakte oordoppen waarmee je zorgeloos de festivals kan afschuimen zonder je gehoor te beschadigen.

De oordoppen van Hans Anders zijn comfortabel en hebben een speciale muziekfilter met een vlakke demping. Hierdoor behoudt het geluid zijn natuurlijke klankkleur en vindt er geen vervorming plaats. 

Maak dus een afspraak in een Hans Anders audiowinkel en laat je bijstaan door één van onze gediplomeerde audiologen.

Universele gehoorbescherming

Wil je liever geen oordoppen op maat maar wil je wel je gehoor beschermen tijdens de festivals? Bij Hans Anders kan je ook Noizezz oordoppen kopen. Deze Noizezz muziek oordoppen hebben een muziekfilter en geven een vlakke demping. Ze zijn ideaal voor gebruik bij concerten en festivals. 
 

Ook kinderoren moeten goed beschermd worden.

De oplossing? Onze Muffy Alpine-oorkappen. Uiterst geschikt voor 2-12 jarigen tijdens festivals, feesten of vuurwerk. Beschikbaar in roze en blauw in de winkel, en ook in wit en zwart in de webshop.

Bestel de oorkappen online

Vergeet je ogen niet!

Tijdens festivals zijn we zo bekommerd om onze oren dat we vaak onze ogen vergeten. Helaas lopen nog te veel mensen rond met een zonnebril die je ogen niet voldoende beschermt. Koop zeker een bril met glazen die groot genoeg zijn. En zorg er ook voor dat je glazen genoeg beschermen tegen UV-stralen.

Bij Hans Anders kan je daarvoor terecht. Want onze zonnebrillen zijn allemaal voorzien van een UV400. Dat betekent 100% bescherming... en 200% genieten van de muziek!

Ontdek onze zonnebrillen