Check iconUltieme sportbeleving al vanaf €79
Check iconOok op sterkte verkrijgbaar ga naar een winkel bij jou in de buurt
Check icon Extreem lichtgewicht en perfecte pasvorm
Check iconVerwisselbare glazen voor elke weersituatie

Innovatieve sportbrillen voor een Hans Anders prijs: dat zijn de sportbrillen van DRIIVE. De collectie is perfect geschikt voor wielrennen en andere sporten voor hem én haar. Het merk DRIIVE is ontwikkeld door de experts van Team DSM-Firmenich PostNL en Hans Anders. Met een bril van DRIIVE beleef je de ultieme sportervaring en geniet je van een topprestatie. Wil jij ook sensationeel 180 graden zicht en een perfecte pasvorm ervaren?

PRO sport

in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
DRIIVE PRO AERO Small
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
DRIIVE PRO AERO Regular
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
DRIIVE PRO RACE Regular

Één bril voor elke weersituatie

Met de PRO SPORT krijg je gratis een complete set bio-polycarbonaat glazen meegeleverd. De glazen zijn zelf makkelijk te verwisselen.

  • Meekleurende glazen: categorie 0 tot 3 (82% - 10% lichtdoorlatend). De glazen worden lichter of donkerder bij veranderende lichtomstandigheden.
  • Donkere spiegelglazen: categorie 3, spiegelend voor in de zon: 16% lichtdoorlatend.
  • Transparante glazen: voor bewolkt weer, binnen, of in het donker: 100% lichtdoorlatend (anti-reflectie).

PRO of HYBRID SPORT?

Alle brillen van DRIIVE zijn eco-vriendelijk geproduceerd. De echte sportfanaat kiest voor een goede prestatie met één van de PRO SPORT modellen van DRIIVE. Verkrijgbaar vanaf € 149.

De PRO SPORT brillen zitten uitstekend bij hoge snelheid en zijn dankzij de meegeleverde glazen aan te passen aan elke weersituatie.

Voor de vrijetijdsporter die er naast sportief ook graag stijlvol uit wil zien, is een HYBRID SPORT bril van DRIIVE de perfecte keuze. De HYBRID SPORT modellen zijn er al vanaf € 79. 

HYBRID sport

in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
DRIIVE HYBRID SKY
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
DRIIVE HYBRID TOUR

Exclusieve samenwerking

DRIIVE sportbrillen zijn van top(sport) kwaliteit. Hoogwaardige en innovatieve sportbrillen, die gezamenlijk zijn ontwikkeld door de specialisten van Nexeye en Team DSM-Firmenich PostNL.

Voor het creëren van een sensationele sportbeleving is goede oogzorg gecombineerd met de allernieuwste technologie en duurzame materialen. Vanaf nu kun jij kijken door de bril van een topsporter! 

Lees hier meer