Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

SleepSoft

€ 13,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Description icon

Over dit product

De Alpine Sleepsoft oordoppen dempen omgevingslawaai en snurkgeluiden (25 dB) en zijn zeer zacht en comfortabel. Bel, alarm en wekker blijven hoorbaar.

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

De speciale groene filters in de SleepSoft oordopjes laten je genieten van een ongestoorde nachtrust, terwijl je wel de wekker en de deurbel hoort. De open kanaaltjes in de filters voorkomen drukverschillen waardoor je geen last hebt van een afgeloten gevoel. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort vergroot wordt. Ook kunnen de oordopjes aangepast worden aan de vorm van je oor. Ze zijn makkelijk te reinigen met handwarm water en zeep. Goed en regelmatig schoonmaken verlengt de gebruiksduur. Voordelen op een rijtje:- Dempt omgevings- en snurkgeluiden. - Bevordert een ongestoorde slaap. - Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor. - Geen afgesloten gevoel. - Steekt niet uit het oor. - Gaat lang mee.

Gegevens

Merk
Alpine
Artikelnummer
2167873