Gratis verzending

vanaf € 25

Meer dan 100 afhaalpunten

verzend gratis naar onze Hans Anders winkels

Gratis retourneren

in meer dan 100 winkels of via de post

Gratis lenzencontrole

door één van onze contactspecialisten

Daglenzen

Bij Hans Anders vind je een ruim aanbod daglenzen online terug tegen goedkope prijzen.
Je kan al onze daglenzen online of in één van onze winkels bestellen.

Filteren

Sorteren op: Relevantie Populariteit Prijs

Daglenzen zijn contactlenzen met een optimaal gebruiksgemak. De daglens is een zachte lens die gedurende één dag wordt gedragen. Ideaal om af te wisselen met het dragen van een bril. 

Het dragen van daglenzen brengt grote voordelen met zich mee. Zo heb je nooit meer last van vieze of beschadigde lenzen en hoef je geen lenzenvloeistof meer aan te schaffen. Je hoeft daglenzen namelijk niet te bewaren zoals maandlenzen of weeklenzen. Het resultaat: altijd schone contactlenzen en iedere dag scherp zicht. 

Prijs daglenzen

De prijs van een daglens ligt meestal iets hoger dan die van andere contactlenzen. Hier staat echter tegenover dat dragers van daglenzen geen lenzenvloeistof behoeven. Daglenzen kosten dus relatief gezien niet meer dan andere soorten contactlenzen. 

Zoek je goedkope lenzen die de perfecte combinatie zijn van kwaliteit en prijs, dan raden wij je ons eigen merk Easy Wear daglenzen aan. Daarnaast vind je op onze website ook alle populaire lenzen van bekende topmerken zoals Acuvue en Dailies. 

Onze merken van daglenzen: 

Wegwerplenzen

Daglenzen zijn de meest hygiënische contactlenzen op de markt. Je doet ze één keer in en één keer uit. Dat betekent geen geknoei meer met lenzenvloeistof om de contactlenzen schoon te houden en geen lenzenbakjes meer in de badkamer. Bovendien is de kans op beschadiging bij een daglens minimaal. Het gevolg: gezonde ogen en helder zicht. Ervaar nu met je eigen ogen het comfort van daglenzen. 

Heb je behoefte aan uitgebreid en professioneel advies over daglenzen? Loop dan zeker eens binnen bij een Hans Anders vestiging bij je in de buurt.