Daglenzen

Goede daglenzen bieden veel voordelen, vandaar dat daglenzen steeds populairder worden. Een daglens draag je voor 1 dag en kun je daarna weggooien, dat is heel hygiënisch en zo heb je ook geen lenzenvloeistof nodig. Draag je een bril en heb je een keer zin in lenzen? Dan zijn daglenzen ook ideaal, je kunt ze heel gemakkelijk afwisselen met een bril. Bijvoorbeeld als je gaat sporten of op vakantie bent.

Filteren

Elke dag nieuwe lenzen

Daglenzen zijn contactlenzen met een optimaal gebruiksgemak. De daglens is een zachte lens die gedurende één dag wordt gedragen. Ideaal om af te wisselen met het dragen van een bril. 

Het dragen van daglenzen brengt grote voordelen met zich mee. Zo heb je nooit meer last van vieze of beschadigde lenzen en hoef je geen lenzenvloeistof meer aan te schaffen. Je hoeft daglenzen namelijk niet te bewaren zoals maandlenzen of weeklenzen. Het resultaat: altijd schone contactlenzen en iedere dag scherp zicht. 

 

Prijs daglenzen

De prijs van een daglens ligt meestal iets hoger dan die van andere contactlenzen. Hier staat echter tegenover dat dragers van daglenzen geen lenzenvloeistof behoeven. Daglenzen kosten dus relatief gezien niet meer dan andere soorten contactlenzen. 

Zoek je goedkope lenzen die de perfecte combinatie zijn van kwaliteit en prijs, dan raden wij je ons eigen merk Easy Wear daglenzen aan. Daarnaast vind je op onze website ook alle populaire lenzen van bekende topmerken zoals Acuvue en Dailies. 

Onze merken van daglenzen: 

 

Wegwerplenzen

Daglenzen zijn de meest hygiënische contactlenzen op de markt. Je doet ze één keer in en één keer uit. Dat betekent geen geknoei meer met lenzenvloeistof om de contactlenzen schoon te houden en geen lenzenbakjes meer in de badkamer. Bovendien is de kans op beschadiging bij een daglens minimaal. Het gevolg: gezonde ogen en helder zicht. Ervaar nu met je eigen ogen het comfort van daglenzen. 

 

Multifocale daglenzen

Bij Hans Anders hebben we ook multifocale daglenzen. Deze zijn ideaal als je en multifocale sterkte hebt. En natuurlijk kun je ze ook eenvoudig afwisselen met een multifocale bril.

 

Daglenzen op maat

Daglenzen zijn er in allerlei materialen in + sterktes en - sterktes. We hebben enkelvoudige en multifocale daglenzen in verschillende waterpercentages en zuurstofdoorlatendheid.

 

Daglenzen of maandlenzen?

Hans Anders heeft zowel daglenzen als maandlenzen in het assortiment. Welke lens het beste bij je past, is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Zachte maandlenzen zijn veelal voordelig. Daglenzen zijn vanwege de draagtijd hygiënischer en je ogen raken minder snel uitgedroogd. Een ander voordeel is dat je geen lenzenvloeistof nodig hebt, je gooit ze heel eenvoudig na het dragen meteen weg. Lees er alles over in onze blog "Daglenzen of maandlenzen".

 

Goedkope daglenzen

Voor goedkope daglenzen ben je bij Hans Anders aan het juiste adres, je hebt ze namelijk al voor 0,39 per oog per dag. Natuurlijk krijg je bij de goedkoopste daglenzen ook gewoon een gratis oogcontrole met een contactlenspecialist, hiervoor kun je eenvoudig online een afspraak inplannen.   

 

Daglenzen kopen

Je kunt daglenzen zowel in de winkels kopen als online bestellen. Als je daglenzen online koopt worden ze snel thuis geleverd, of kun je ze in een winkel afhalen. Wil je eerst je ogen laten controleren of advies over de daglenzen die het beste bij je passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundig lenzenspecialist