Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 129,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 169,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00

Zonnebril op sterkte 

Zonnebrillen zijn veel meer dan een handig accessoire om beter te kunnen zien als de zon schijnt. Een goede zonnebril biedt optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling. 

Daarnaast is het een modestatement, waarmee je veel over jezelf zegt en die een echte aanvulling is op je zomerse garderobe. 

Omdat je de sterkte van je gewone bril exact weet, kun je eenvoudig en veilig een zonnebril op sterkte online bestellen. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment monturen en verschillende soorten glas. Je zult opkijken van de aanschafprijs, wát een voordeel!

Van ons eigen merk bieden wij een modieuze collectie zonnebrilmonturen voor een zonnebril op sterkte. Deze zonnebrilmonturen worden naar jouw wens voorzien van zonneglazen op sterkte.

In onze grote collectie zonnebrillen op sterkte heb je ook de keuze uit heel veel topmerken, zoals Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Vogue,Nike en Polaroid. 
 

Kosten zonnebril op sterkte

Je zult echt opkijken van de prijs voor een zonnebril op sterkte. Een zonnebril op sterkte hoeft niet duurder te zijn dan een gewone bril op sterkte. Je hebt jouw nieuwe zonnebril op sterkte bij Hans Anders al vanaf 30.-!  

Verschillende soorten sterkte zonnebrillen

Hoewel de meeste mensen zullen kiezen voor een zonnebril op sterkte voor bijziendheid, is het ook mogelijk om een speciale zonnebril op sterkte online te kopen met glazen die geslepen zijn om verziendheid, ook wel hyperopie, te ondervangen. 

Zo is het dus mogelijk om een speciale zonneleesbril te kopen die het mogelijk maakt om in het volle zonlicht toch uitstekend te kunnen lezen. Ook een combinatie is mogelijk.

Zonnebril met sterkte online kopen

Overtuigd geraakt? Koop dan je goedkope zonnebril op sterkte eenvoudig online. Als je een gewone bril draagt en vaak autorijdt is een zonnebril eigenlijk onmisbaar. Maar ook iedereen die klaar is met overzetzonnebrillen of die heerlijk relaxt op het strand wil kunnen lezen, is een zonnebril op sterkte allang geen overbodige luxe meer. 

Bekijk onze zonnebrillen collectie. Heb je een montuur gezien die je leuk vindt? Probeer hem in de virtuele paskamer en bestel je zonnebril op sterkte online. Het is een aankoop waar je gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben.

Zonnebril op sterkte multifocaal

Online kun je je zonnebril op sterkte bestellen met enkelvoudige zonneglazen. Draag je een multifocale bril en wil je hetzelfde gemak in je zonnebril? Dan kun je terecht in de Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Zo zie je scherp in elke omstandigheid met je zonnebril.

Wist je dat je bij Hans Anders van (bijna) elk montuur een zonnebril kunt laten maken? Voor slechts een paar tientjes kunnen zonneglazen in elk montuur worden geplaatst precies op de sterkte die jij nodig hebt, zelfs zonder sterkte als je dat wenst. Dan heb je helemaal je eigen unieke zonnebril.

Weet je niet precies wat je sterkte is? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting. Onze opticiens helpen je graag.