Het is magnifiek wat we allemaal met onze ogen mogen aanschouwen. Ooit al eens de Niagarawatervallen bezocht, het noorderlicht gezien of genoten van een wondermooi kleurenspel tijdens zonsondergang aan de kust? Stuk voor stuk zichten die werkelijk onbetaalbaar zijn.

Maar niet als het van Hans Anders afhangt, natuurlijk. Want wij maken elk zicht wél betaalbaar! Bij Hans Anders krijg je namelijk gratis glazen bij aankoop van een montuur van 30 mei t.e.m. 30 juni 2024. Dat wil zeggen dat je al vanaf 39 euro door een complete bril kan turen naar een regenboog boven een weids heuvellandschap in de Ardennen. Prachtig, toch? 😍

Vind je perfecte bril in 3 simpele stappen.

Ja, zoek mijn perfecte bril

We staan voor je klaar. Kom je langs?

Vind een winkel

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie Gratis Glazen is geldig van 30 mei tot en met 30 juni 2024, bij aankoop van een montuur. Je kunt kiezen uit alle monturen vanaf € 39 en krijgt dan enkelvoudige of Multifocale Basis glazen in standaarddikte (index 1.5) gratis, inclusief kraswerende laag én ontspiegeling. Voor dunnere glazen, zonneglazen, glasopties en merkmonturen betaal je een meerprijs. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen en op reeds bestelde brillen. Niet cumuleerbaar met andere acties en voor Indoor- en Nextglazen hanteren we 100 euro korting.