De zomer laat werkelijk álles stralen! Jou, met je nieuwe bril, maar ook de wereld. Met onze ogen mogen we al die pracht aanschouwen. Natuur die in volle bloei staat, het uitzicht vanuit een zonovergoten rooftopbar, of de schittering op het water aan de Italiaanse kust. Stuk voor stuk zichten die onbetaalbaar zijn.

Maar niet als het van Hans Anders afhangt, natuurlijk. Want wij maken elk zicht wél betaalbaar! Bij Hans Anders krijg je namelijk gratis glazen bij je montuur van 8 juni tot en met 2 juli. Dat wil zeggen dat je al vanaf 39 euro door een complete bril kan turen naar een schilderachtige zonsondergang met roze wolkjes. Schitterend, toch? 😍

Vind je perfecte bril in 3 simpele stappen.

Ja, zoek mijn perfecte bril

We staan voor je klaar. Kom je langs?

Vind een winkel

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie Gratis Glazen is geldig van 6 juni 2023 tot en met 2 juli 2023, bij aankoop van een montuur. Je kunt kiezen uit alle monturen vanaf € 39 en krijgt dan enkelvoudige of Multifocale Basis glazen in standaarddikte (index 1.5) gratis, inclusief kraswerende laag én ontspiegeling. Voor dunnere glazen, zonneglazen, glasopties en merkmonturen betaal je een meerprijs. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen en op reeds bestelde brillen. Niet cumuleerbaar met andere acties en voor Indoor- en Nextglazen hanteren we 100 euro korting.