Ja, het kan Anders

Je oren en ogen verbinden je met de mensen en de wereld om je heen. Ze helpen je om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom heeft iedereen recht op goede oog- en hoorzorg, wie je ook bent. 

Hans Anders maakt goed horen en zien betaalbaar en daarmee bereikbaar voor iedereen. 

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen een scherpe prijs, service of kwaliteit. Wij bieden het allemaal. Persoonlijke service. Betrouwbare oog- en hoorzorg van onze goed opgeleide opticiens en audiciens. De allernieuwste collecties zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen. Natuurlijk de nieuwste technieken, in onze winkels en online. En onze 5x Anders Garanties. En dat alles voor de beste prijs. Daarom zeggen we: Ja, het kan Anders.

Lees meer over de kwaliteit en service van Hans Anders.

 

 

Trotse sponsor van wielerploeg team DSM

Hans Anders is vanaf januari 2022 official partner van de wereldwijd bekende wielerploeg Team DSM.

Bij Hans Anders weten we hoe belangrijk het is om goed te zien en je ogen te beschermen, zodat je je kunt ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Op ieder moment van de dag, óók tijdens het sporten. Hans Anders en Team DSM delen de passie om altijd het beste uit mensen en uit hun omgeving te halen. We werken intensief samen, om een nieuwe standaard te zetten in hoge kwaliteit sportbrillen. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit, de allernieuwste technieken, een aerodynamisch design en de allerbeste glazen (natuurlijk ook op sterkte) voor comfort en perfect zicht. Vanaf het begin van het nieuwe wielerseizoen 2022 dragen de renners van Team DSM DRIIVE racebrillen, ontwikkeld door de experts van Team DSM en Hans Anders.

 

 

Anders

Anders zijn vinden wij heel normaal. Al vanaf onze oprichting doen we het anders. Toen, door een revolutie te starten in brillenland met betaalbare kwaliteitsbrillen. Nu, door het (steeds) beter te doen voor mens, milieu en maatschappij. Want wij weten dat wat wij doen als bedrijf impact heeft op de planeet. Door ‘Anders.’ te denken en te doen, zetten we stappen om hierin een positieve verandering op gang te brengen. Een transformatie.

We zorgen er onder andere voor dat onze producten zo verantwoord en eerlijk mogelijk worden gemaakt. De fabrieken waarmee we werken hebben een gedragscode ondertekend en wij toetsen regelmatig of deze afspraken nageleefd worden. Met energiebesparing, afvalscheiding en steeds meer gebruik van milieuvriendelijke materialen zorgen we ervoor dat onze ecologische voetafdruk door de hele keten verkleind wordt. We hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en bieden ze kansen om te groeien en te ontwikkelen. En met projecten en samenwerkingen zoals de Dokters van de Wereld leveren we een positieve bijdrage aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. 

We zijn er nog niet. Maar iedere stap telt. En daarmee willen we anderen ook inspireren.

 

40 jaar Hans Anders; onze geschiedenis

In 1982 ontdekten drie mannen een collectie Japanse brillen. Van buitengewoon goede kwaliteit, voor een lage prijs. Opmerkelijk, vonden onze ‘Hansen’. In Nederland betaalde je voor dit soort brillen veel meer. Iedereen had volgens hen recht om goed te zien tegen een eerlijke prijs. Daarom besloten ze de ondoorzichtige en prijsstarre markt anders aan te pakken en begonnen ze hun eigen brillenketen: Hans Anders. ‘Hans’ omdat twee van de drie mannen Hans heetten. ‘Anders’ omdat ze het anders gingen doen. Vanaf dag één liep het storm in onze eerste winkel in Rotterdam. Een jaar later openden we onze eerste winkel in Antwerpen. En 20 jaar later, startten we ook met het aanbieden van hoortoestellen en hoorzorg voor lage prijzen. Nu, 40 jaar en meer dan 400 winkels later, is er veel veranderd. Maar één ding is hetzelfde: we zijn er nog steeds voor iedereen met betaalbare brillen, lenzen en hooroplossingen van topkwaliteit.

 

Hans Anders Retail Group 

Hans Anders is onderdeel van de Hans Anders Retail Group en heeft 403 winkels in Nederland en Belgie. Vanaf 2018 maakt eyes + more deel uit van de groep, met maar liefst 266 winkels in Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. Hans Anders en eyes + more zijn mede-oprichter en lid van FedOptica, de Belgische branchevereniging in de optiek. Ook zijn de ketens aangesloten bij de branchevereniging UFON, de grootste belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de optiekbranche. In Zweden is de groep actief met het merk Direkt Optik met 36 winkels. De Hans Anders Retail Group staat voor groei en expansie en heeft de ambitie om nog heel veel nieuwe winkels te openen in Europa. De Hans Anders Retail Group is sinds januari 2017 eigendom van de Britse investeerder 3i.

Adres: Hans Anders Nederland
Papland 21, 4206 CK Gorinchem
Zakelijk telefoonnummer: 0183697500
KvK-nummer: 23061599
BTW: NL0061.48.293.B01

Adres: Hans Anders België 
Runkstersteenweg 247 B/2.01, 3500 Hasselt
Inschrijving: 0879.138.021
E-mail: klantendienst@hansanders.be

Postadres:
Postbus 838, 4200 AV Gorinchem