1.

Korte gratis hoortest

Als eerste nemen we een hoortest af. Ook brengen wij uw wensen en behoeften goed in kaart.

2.

Intake afspraak

Tijdens een tweede afspraak nemen we de verschillende types hoortoestellen met u door; hoe deze te onderhouden zijn en de mogelijkheden van accessoires.

3.

Thuis proberen

U krijgt de hoortoestellen mee naar huis om ze een aantal weken te proberen.

4.

Controle

De controle afspraak is een telefonisch controlemoment. Samen met uw audioloog legt u de dag en het tijdstip vast.

5.

Eindcontrole

U heeft de hoortoestellen een aantal weken op proef gehad en aan het geluid kunnen wennen. Bij deze fysieke afspraak nemen we de proefperiode door en versturen we de aanvraag naar de NKO-arts alsook naar uw mutualiteit.

6.

Nazorg en service

U heeft de hoortoestellen voor minimaal vijf jaar, tijdens deze vijf jaar helpen wij u graag bij vragen of problemen met uw hoortoestellen.

Stap 1: Hoortest

Als eerste nemen we een hoortest af. Ook brengen wij uw wensen en behoeften goed in kaart. Zo krijgen we een goed beeld van uw mogelijke gehoorverlies en een passend advies voor het juiste type hoortoestel.

audicien gehoortest

Natuurlijk kunt u alles vragen. En we nemen u ook mee in de prijzen én vergoedingen.

audicien gehoortest

Stap 2: Intake afspraak

Tijdens een tweede afspraak nemen we de verschillende types hoortoestellen met u door; hoe deze te onderhouden zijn en de mogelijkheden van accessoires.

Dat doen we natuurlijk aan de hand van uw gehoorverlies en uw wensen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan spreken we gelijk af wanneer u de hoortoestellen kunt ophalen. En een hooradvies wordt altijd nagelopen door een erkend audioloog. Zo garanderen wij u de beste hooroplossing.

Stap 3: Thuis proberen

Vandaag krijgt u de hoortoestellen mee naar huis om ze een aantal weken te proberen. Met onze software en diverse testen controleren wij of de versterking van de hoortoestellen op punt staat. Daarna kunnen we het geluid op uw wensen aanpassen. We geven u alle uitleg over onderhoud en bediening van de hoortoestellen.

tevreden klant

Onze hoortoestelklanten geven ons gemiddeld een 8,7! Daar zijn wij trots op.

  Stap 4: Controle

  Deze afspraak is een (telefonisch) controlemoment. Samen met uw audioloog legt u de dag en het tijdstip vast. Tijdens dit gesprek wordt gekeken of uw (luister)doelen zijn behaald en als het nodig is, kan de audioloog op afstand het geluid bijstellen. Zo kunnen we uw ervaringen goed monitoren.

  hoortoestel

  hoortoestel

  Stap 5: Eindcontrole en afronding

  U heeft de hoortoestellen een aantal weken op proef gehad en aan het geluid kunnen wennen. Bij deze fysieke afspraak nemen we de proefperiode door en versturen we de aanvraag naar de NKO-arts alsook naar uw mutualiteit. Na de goedkeuring komt u nog eenmaal terug voor een laatste check en de betaling. Vanaf dat moment zijn de hoortoestellen van u! 

  Audioloog afspraak

  6. Nazorg en service

  U heeft de hoortoestellen voor minimaal vijf jaar, tijdens deze vijf jaar helpen wij u graag bij vragen of problemen met uw hoortoestellen. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden bent én dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een goed gehoor. Voor een optimale levensduur van uw hoortoestellen adviseren wij u een van onze servicepakketten.

  Daarmee heeft u alles in huis voor een goed onderhoud van uw hoortoestellen. Of vraag eens naar één van onze aanvullende hooroplossingen.