Hans houdt Team dsm-firmenich PostNL scherp

Sinds 2022 is Hans Anders trotse sponsor van Team Team dsm-firmenich PostNL. Dat is niet zomaar. Samen met dit gedreven World Tour Racing team, hebben we een exclusieve topcollectie high performance sportbrillen collectie met de naam ‘DRIIVE’ ontwikkeld. Met als doel om de renners van Team dsm-firmenich PostNL én alle andere professionele en amateursporters sensationeel zicht te bieden tijdens hun topprestaties.


Bekijk alles over Team dsm-firmenich PostNL en Driive

Sensationeel zicht met een DRIIVE racebril

Sensationeel zicht met een DRIIVE racebril

Onze brillenexperts hebben intensief samengewerkt met het Research & Development team van Team dsm-firmenich PostNL om een high-tech sportbrillenlijn te ontwikkelen. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit, de allernieuwste technieken, een aerodynamisch design en de allerbeste glazen (natuurlijk ook op sterkte) voor comfort, veiligheid en sensationeel zicht.

DRIIVE; voor sporters over de hele wereld

Het resultaat van onze intensieve samenwerking is DRIIVE, een high tech sportbrillenmerk. Exclusief ontwikkeld door Team DSM en Hans Anders. De sportbrillen worden al sinds het begin van het wielerseizoen met met veel plezier (en succes) gedragen door de renners van Team DSM. De collectie bestaat uit een PRO lijn, met professionele racebrillen een HYBRID lijn met sportieve zonnebrillen voor ieder moment van de dag. De brillen zijn met en zonder sterkte verkrijgbaar in al onze winkels. Allemaal van de beste kwaliteit, maar wel héél betaalbaar voor iedereen. Bekijk de volledige collectie hier

Sponsorverzoeken

Naast onze samenwerking met Team dsm-firmenich PostNL, ondersteunen we ook enkele goede doelen zoals Dokters van de Wereld en wat sympathieke, lokale initiatieven (financieel of in natura). We ontvangen geregeld aanvragen voor sponsoring of donaties. Om te zorgen dat onze producten en onze service betaalbaar blijven, beoordelen we ieder verzoek aan de hand van onze strategie en ons duurzaamheidsbeleid. Wil je weten of we aan jouw sponsorverzoek kunnen voldoen? Stuur dan een e-mail naar sponsoring@hansanders.com. We reageren binnen 2 weken op je verzoek.