Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 119,00
€ 99,00
€ 119,00
€ 109,00
€ 109,00
€ 119,00
€ 119,00
€ 119,00
€ 99,00
€ 119,00
€ 109,00
€ 99,00
€ 99,00
€ 109,00
€ 69,00
€ 99,00
€ 109,00
€ 99,00

Vogue zonnebrillen

Met een mooie Vogue zonnebril kom je stijlvol voor de dag en ben je altijd on-trend. Je vindt in de brede en veelzijdige collectie Vogue zonnebrillen online vele modellen in prachtige vormen en intense kleuren. Krasbestendige Vogue zonnebrillen voor vrouwen en mannen met verfijnde details, die zich subtiel tonen in de chique brilmonturen van metaal, plastic, carbon of andere materiaal. Wil je een Vogue zonnebril bestellen? Laat je inspireren door het trendy aanbod en toon je van je meest fashionable zijde.

Vogue zonnebril voor dames

Modebewuste dames weten de leuke Vogue zonnebrillen zeer te waarderen en vallen voor de klassieke elegantie en de chique, tijdloze uitstraling van de verschillende modellen. De collectie Vogue zonnebrillen is een lust voor het oog. De verschillende zonnebrillen monturen voor vrouwen bieden je alle kans om verschillende looks te creëren. Van een vlotte casual look tot een nette business stijl. Met een van de Vogue zonnebrillen met spiegelglazen geeft je een hippe en sportieve touch aan je outfit.

Vogue zonnebril voor heren

Een Vogue zonnebril voor heren is je perfecte metgezel tijdens zonnige dagen. Als eigentijdse man wil je een trendy kwaliteitsbril met een krachtige, mannelijke look. Vogue toont zijn verschillende modellen, waar jij het komende seizoen de blits mee maakt.

Vogue zonnebril op sterkte

Als brildrager of contactlensdrager wil je tijdens zonnige dagen graag een mooie zonnebril op sterkte hebben. Of je nu bijziend of verziend bent, of een andere oogafwijking hebt, je hebt altijd goed zicht met een van de Vogue zonnebrillen op sterkte. Ze zijn er voor dames of heren, met multifocale, gepolariseerde of meekleurende glazen.

Vogue zonnebrillen modellen

De collectie Vogue zonnebrillen online omvat moderne en retro zonnebrillen in allerlei vormen, kleuren en ornamenten. Je hebt de keuze uit monturen met een volle rand, een halve rand of een randloos model. Net wat het beste bij jouw gezicht past. Er zijn mooie Vogue zonnebrillen voor een ovaal, rond, hartvormig of rechthoekig gezicht. Een oversized brilmontuur staat bijzonder hip. Alle ontwerpen zijn licht van gewicht, ze zitten zeer comfortabel en ze kunnen worden gecombineerd met een Vogue zonnebril op sterkte. Kom de zonnebril gerust bij een winkel in de buurt proberen of pas hem online met een eigen foto.

Vogue zonnebril kopen

Vogue produceert al sinds 1973 hippe zonnebrillen, waarbij altijd de laatste trends worden gevolgd. Het high fashion modelabel weet zich steeds te vernieuwen. Dit toont zich in de schitterende collectie Vogue zonnebrillen. Kies voor een Vogue zonnebril kopen en je weet dat je de beste combinatie van kleur, stijl en kwaliteit op je neus hebt.