Genieten van een ongestoorde nachtrust. Heerlijk toch? Helaas is dat niet iedereen gegund. Lawaaierige buren of een snurkende partner staan in de top drie als het gaat om geluidsoverlast en kunnen je in de nacht soms nog lang wakker houden.

Oordopjes om te slapen

Veel mensen hebben moeite met slapen door nachtelijke omgevingsgeluiden. Met oordopjes slapen kan dan een uitkomst zijn. Oordoppen onderdrukken vervelende geluiden, zoals luidruchtige buren, verkeersgeluiden, stadsgeluiden of een snurkende partner.

De speciale filters zorgen ervoor dat je wel wakker wordt van de wekker of als een baby huilt. Zo heb je een goede nachtrust en word je uitgeslapen wakker.

Voordelen van oordoppen tijdens het slapen

Universele (kant-en-klare) slaapoordoppen zijn gemaakt van zacht thermoplastisch materiaal dat zich door de warmte van het oor vormt naar je gehoorgang. Hierdoor zijn de oordoppen zeer comfortabel en voel je bijna niet dat je ze draagt.

Op maat gemaakte oordoppen, ofwel otoplastieken, bevatten een hypoallergeen gedeelte dat in het oor gedragen wordt. Daarin zit een demper die over een groot geluidsgebied af te stellen is. Zo heb je geen last van de oordoppen en worden irriterende geluiden weg gefilterd.

Voordelen slaapoordoppen

Voordelen van slaapoordoppen op een rij:

  • Dempt omgevings- en snurkgeluiden.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.
  • Geen afgesloten gevoel.
  • Steekt niet uit het oor, zodat je op het oor kunt liggen.
  • Herbruikbaar met lange levensduur.
Alle oordoppen

Universele oordopjes

Je kunt oordopjes om te slapen op maat laten maken, maar we hebben ook een uitgebreide collectie universele (kant-en-klare) slaapdoppen. Ook deze oordoppen zijn speciaal gemaakt om jou een fijne nachtrust te geven. De doppen zitten comfortabel en drukken niet in je oor tijdens het slapen. Hans Anders vertelt je graag alles over gehoorbescherming.

Meer advies van Hans Anders