Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Check icon Doel afspraak
Step line
Check icon Winkel en tijd
Step line
Check icon Gegevens

Maak een afspraak voor brillen

Een winkel afspraak duurt circa 15-45 min

Wil je een bril gaan dragen? Of draag je al een bril en twijfel je of deze nog wel goed werkt voor je ogen? Regelmatig je ogen controleren voorkomt klachten als hoofdpijn en vermoeidheid. Voor een deskundige oogmeting, de allerleukste brillen en al je andere vragen kun je terecht bij onze gediplomeerde opticien. Maak een afspraak en ontdek onze grote brillencollectie bij een winkel bij jou in de buurt.

Starten

Extra informatie

Iedereen vanaf 16 jaar kan een gratis oogmeting laten uitvoeren door een opticien van Hans Anders. Onder de 16 jaar wordt een meting gedaan door een oogarts. Met die gegevens kun je vervolgens bij ons zo een bril bestellen. Easy!

Om de kosten van de oogmeting hoef je je geen zorgen te maken. Die is bij Hans Anders namelijk helemaal gratis! En toch kun je rekenen op een professionele behandeling want de oogcontrole vindt plaats bij een erkende opticien van Hans Anders. Zo weet je niet alleen zeker wat precies de waardes zijn van je ogen, maar je kunt ook rekenen op deskundig advies. Handig, je bent dus direct op het goede adres voor informatie over een nieuwe bril of lenzen.

In 8 stappen weten we zo hoe het met jouw zicht staat! Als je al een bril hebt, meten we eerst de sterkte daarvan met een zogenaamde topsterktemeter. Dan voeren we een voormeting uit met de oogmeetcomputer. En we vragen je naar jouw ervaringen en eventuele oogafwijkingen in je familie. Natuurlijk horen we graag wat jouw eigen wensen zijn, want die zijn zeker zo belangrijk. Met diverse metingen stellen we je gezichtsscherpte (ook wel visus) vast. Dat doen we met een veraf-meting, het bepalen van de cilindersterkte en een dichtbijmeting. Ook checken we de samenwerking tussen je ogen om je dieptezicht te bepalen. En speciaal voor dragers van een multifocale bril, voeren we nog een precisiescan uit. Zo zie je: we zorgen dat we precies in kaart brengen hoe jij ziet!

Voor een oogmeting bij Hans Anders kun je eenvoudig online een afspraak maken. Je kunt ook binnenlopen, maar met een afspraak ben je meteen aan de beurt en voorkom je een wachtrij. Hoe lang die deskundige oogmeting duurt? In ongeveer 15 minuten voert een gekwalificeerde medewerker de oogmeting uit. En weet jij direct hoe het met je zicht staat! Onze opticiens worden continu getoetst op benodigde kennis en bijgeschoold op de nieuwste technieken.