Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Check icon Starten
Check icon Winkel en tijd
Check icon Gegevens

Maak een afspraak voor gehoorbescherming

Een winkel afspraak duurt ongeveer 25 min

Voorkomen is beter dan genezen. En je gehoor bescherm je het beste met de juiste gehoorbescherming op maat.

Onze audicien helpt je graag met uitgebreide kennis over het maken van oorafdrukken. Plan een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Starten

Extra informatie

Een gratis afspraak met een gekwalificeerde audioloog biedt je de beste kans op een goed gehoor, nu en in de toekomst. Tijdens de afspraak krijg je advies over de beste gehoorbescherming voor jou. Zo weet je zeker dat de juiste gehoorbescherming voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen ten aanzien van de kwaliteit van jouw gehoor en de maximale bescherming ervan. Waarom probeer je het niet eens? Een afspraak voor gehoorbescherming op maat is gratis en vrijblijvend. Plan nu jouw afspraak!

Voorkomen is beter dan genezen. En je gehoor bescherm je het beste met de juiste gehoorbescherming. Onze audioloog helpt je graag met uitgebreide kennis over universele gehoorbescherming en gehoorbescherming op maat. Dat laatste noemen we ook wel otoplastieken en die meten we aan door eerst een afdruk van je oor te maken. Maak meteen een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt.

Goed dat je hier bent. Jij neemt je gehoor serieus. Logisch ook, want je hoort er prachtige dingen mee. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Alpine, onze partner in gehoorbescherming, biedt hoogwaardige gehoorbescherming voor alle leeftijden en elke situatie. Met een kant-en-klaar assortiment en gehoorbescherming op maat.

Hier is een leuk nieuw scrabble-woord voor je: otoplastieken. Beter bekend als op maat gemaakte oordopjes. Het woord zelf klinkt al leuk, en dat zijn deze oordopjes ook. De vorm van maatwerk oordopjes wordt precies op jouw oor en gehoorgang gemaakt. Zoals alles wat op maat voor jou gemaakt wordt, zit dat gewoon veel lekkerder. Geen oor is namelijk hetzelfde, wist je dat? En omdat ze zo goed passen, gaan ze vaak langer mee dan universele oordoppen.