Lenzen

Bij Hans Anders vind je een ruim aanbod contactlenzen online terug tegen goedkope prijzen. Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, we hebben het allemaal. Je kan al onze lenzen online bestellen!

Filteren

Ruim aanbod contactlenzen

Bij Hans Anders vind je een ruim aanbod contactlenzen online terug tegen goedkope prijzen. Je kan al onze lenzen online bestellen. Zoek je echter goedkope lenzen die de perfecte combinatie zijn van kwaliteit en prijs, dan raden wij je ons eigen merk Easy Wear maand- en daglenzen aan. Daarnaast vind je op onze website ook alle populaire lenzen van bekende topmerken zoals AcuvueBiofinityAir Optix en Dailies.

Al onze contactlenzen merken


Bij Hans Anders kan je zowel daglenzen als weeklenzen en maandlenzen online bestellen. Je vindt in ons aanbod ook de comfortabele silliconen hydrogel lenzen en torische lenzen.
Ook je lenzenvloeistof online bestellen is bij ons geen probleem. Je kan kiezen voor ons eigen merk Easy Wear, maar ook zijn Renu en Optifree online te vinden.
Je kan altijd terecht bij onze deskundige contactlensspecialisten voor advies ofeen gratis lenscontrole. Maak hiervoor een afspraak via ons online afspraken module.

Daglenzen

Daglenzen worden steeds populairder, en dat is niet zo gek. Ze hebben een meerdere voordelen. Daglenzen zijn ten eerste heel hygiënisch. Omdat je elke dag een nieuw paar gebruikt, is de kans op vuil achter de lens een stuk kleiner dan bij andere lenzen. Ook hoef je nooit meer aan je lenzenvloeistof te denken. Bij daglenzen heb je die namelijk niet meer nodig. Heb je nu nog een bril maar denk je eraan om over te stappen op contactlenzen? Ook dan zijn daglenzen een goede keuze. Ze zijn heel soepel, waardoor je ogen er snel aan wennen.

Lenzen met cilinder? Kijk dan naar onze torische lenzen.

Bij sommige mensen is het hoornvlies niet helemaal rond. Daardoor is het lastig om scherp te zien. Dit noemen we astigmatisme of een cilindrische afwijking. Voor deze afwijking zijn speciale lenzen ontworpen: torische lenzen. We hebben torische lenzen in verschillende sterktes. Weet je niet precies hoe sterk je cilindrische afwijking is? Geen probleem. Maak een afspraak voor een gratis oogmeting en wij vertellen het je binnen enkele minuten.

Multifocale lenzen met leesgedeelte

Heb je moeite met goed zien van veraf en dichtbij? Dan ben je tegenwoordig niet meer automatisch aangewezen op een bril. Er zijn namelijk ook multifocale lenzen. Die hebben een speciaal leesgedeelte in de lens. 

Vergeet je lenzenvloeistof niet

Als u weeklenzen of maandlenzen draagt, is het belangrijk om uw lenzen ’s nachts in lenzenvloeistof te leggen. Wij hebben verschillende soorten en maten lenzenvloeistof. Als je niet weet voor welke soort lenzenvloeistof u het beste kunt kiezen, dan geven onze lenzenspecialisten u graag advies.

Online lenzen bestellen bij Hans Anders

Voor lenzen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Op onze website kun je heel gemakkelijk nieuwe contactlenzen kopen, via je laptop, tablet of telefoon. Geef op de productpagina je sterkte aan, druk op de knop en wij staan binnen de kortste keren bij je voor de deur. Weet je niet precies welke sterkte je nodig hebt? Kom dan langs voor een gratis oogmeting. Wij adviseren je in de winkel graag over de beste lenzen voor jou.