Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 49,00
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00

Kinderzonnebrillen

Je kind vindt het heerlijk om buiten te zijn, om te spelen, te sporten en met vrienden en vriendinnen plezier te maken. Als de zon fel schijnt, is het verstandig om te denken aan goede bescherming tegen direct zonlicht. Als je kind door zonlicht verblind raakt, kan deelnemen aan het verkeer risicovol zijn. Een zonnebril voor je kind zorgt dan voor goed en comfortabel zicht. Voor zonnebrillen kun je met je kind een opticien bezoeken, maar tegenwoordig kun je ook kinderzonnebrillen online aanschaffen. Bij Hans Anders heb je de mogelijkheid om leuke kinderzonnebrillen online te passen. Overal vind je wel een mooi aanbod in stoere zonnebrillen voor peuters van 2 jaar, de oudere kleine kinderen of tienerzonnebrillen voor kinderen die nog een paar jaartjes mogen doorgroeien.

Meisjes zonnebrillen

Is het een goed idee om je dochter te laten kiezen uit leuke meisjes zonnebrillen? Misschien heeft ze een voorkeur voor bepaalde kleuren, die ze goed kan matchen met haar favoriete outfits. Zowel bij onze opticiens als online kun je veel kinderzonnebrillen voor meisjes vinden. Vaak hebben de monturen felle kleuren of vrouwelijke pasteltinten. We hebben een ruime collectie meisjes zonnebrillen met vrolijke patronen op het montuur. Ook heb je veel keuze in de vorm van glazen en monturen voor meisjes die met een zonnebril echt een fashion statement willen maken.

Jongens zonnebrillen

Stoere en actieve jongens groeien graag buiten op. Ook zij zijn gebaat bij kinderzonnebrillen die voor jongens op maat gemaakt worden. Is je kind van nature erg actief, dan is het verstandig om een bevestigingskoord aan zijn jongens zonnebril vast te maken. De kans dat hij zijn zonnebril voor jongens onderweg of tijdens het sporten verliest, is zo een stuk kleiner. Kijk online in het aanbod van zonnebrillen voor jongens of kom langs bij een van onze opticiens. Heeft je zoon corrigerende glazen nodig, bestel dan je jongens zonnebril op sterkte.

Merken kinderzonnebrillen

Bij Hans Anders zijn verschillende kinderzonnebrillen merken te vinden. Fabrikanten die merkzonnebrillen leveren voor volwassenen hebben in de regel ook een aanbod voor jongens en meisjes. Een merkzonnebril voor kinderen is geen overbodige luxe, ook al is het te verwachten dat het montuur na een tijdje niet meer zal passen. Een merkzonnebril voor kinderen heeft vaak glazen van zeer goede optische kwaliteit. Uiteindelijk komt dat de nog groeiende ogen van je kind zeker ten goede.

Kinderzonnebril kopen

Als je van plan bent om een kinderzonnebril te bestellen, kun je bij een opticien een afspraak maken. Dan weet je zeker dat je kinderzonnebril perfect past en helemaal is afgesteld op de vorm en de afmetingen van het hoofd van je kind. Bij Hans Anders heb je ook de mogelijkheid tot digitaal passen. Je hebt dan alleen een goede foto nodig, die je eenvoudig kunt uploaden. Daarna ga je digitaal passen, waarbij het pasprogramma rekening houdt met de afmetingen van de bril en het gezicht. Deze technische innovatie geeft voldoende zekerheid en heeft als extra voordeel dat jij en je kind meteen kunnen zien of een bepaald montuur wel echt mooi staat. Door deze recente ontwikkeling wordt je kinderzonnebril online kopen, met of zonder corrigerende glazen, een activiteit die al snel heel normaal gaat voelen.