1.

Laagste prijsgarantie

Vindt u ergens anders precies hetzelfde hoortoestel voor een betere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug!

2.

Vrijblijvend proberen

U mag meerdere toestellen vrijblijvend uitproberen tijdens de proefperiode.

3.

Vijf jaar nazorg en service

Met deze garantie weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een goed gehoor.

4.

Gediplomeerde audiologen

Uw hooradvies wordt altijd begeleid door één van onze gediplomeerde experts. Die zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

5.

Hoortoestellen van topkwaliteit

U verdient het beste van het beste. Daarom werken wij samen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit, zoals Starkey, Rexton en Signia.

Laagste prijsgarantie

1. Laagste prijsgarantie

Hans Anders vindt nog altijd dat u niet teveel moet betalen voor zorg die zo belangrijk is. Zeker als het gaat om uw oren.

Vindt u ergens anders precies hetzelfde hoortoestel voor een betere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug! Gelooft u uw oren niet? Zeg het dan maar eens hardop.

Vrijblijvend proberen

2. Vrijblijvend proberen

U mag meerdere toestellen vrijblijvend uitproberen tijdens de proefperiode. Zo weet u zeker dat u het hoortoestel kiest dat het beste bij u past. Ervaar uw nieuwe geluid gerust in verschillende situaties: op het werk, tijdens een avondje uit, in stille of luidruchtige omstandigheden.

Samen ontdekken we uw perfecte toestel! Natuurlijk hoort daar kosteloos gebruik van batterijen of opladers bij. Vergelijk het maar met een VIP-proefrit.

Beste service

3. Vijf jaar nazorg en service

Met deze garantie weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een goed gehoor. Bij de jaarlijkse controle zorgen we ervoor dat uw hoortoestel naar wens werkt en ook tussendoor stellen wij uw hoortoestel gratis bij.

Bij technische problemen regelen wij natuurlijk de reparatie en ook voor hulp of advies over het onderhoud van uw toestellen staan wij voor u klaar. Dat hoort fijn!

Top kwaliteit

4. Gediplomeerde audiologen

Met deze garantie weet u zeker dat u hoorzorg van topkwaliteit krijgt. Uw hooradvies wordt altijd begeleid door één van onze gediplomeerde experts. Is een audioloog gediplomeerd dan mogen zij officieel adviseren over de best passende hooroplossing.

Al onze audiologen scholen zich, net als artsen continu bij. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vinden wij vanzelfsprekend!

Goed gekeurd

5. Hoortoestellen van topkwaliteit

U verdient het beste van het beste. Daarom werken wij samen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit, zoals Starkey, Rexton en Signia. Welke gehoorprobleem u ook heeft: er is altijd een passend toestel met een perfecte geluidsbeleving dat voldoet aan uw noden.

Al onze hoortoestellen zijn goedgekeurd door het RIZIV. Dat komt mooi uit! Zo kunt u rekenen op de best mogelijke terugbetaling vanuit uw mutualiteit, waar wij met onze aanbiedingen altijd een schepje bovenop doen.

Goed om te weten

1. De garantie is toepasbaar wanneer u hetzelfde toestel, dat wil zeggen hetzelfde merk en hetzelfde type toestel, bij een andere fysieke winkel vindt. Een online webshop is hierbij uitgesloten. Voor oplaadbare toestellen vergelijken wij de totaalprijs inclusief oplader die bij het toestel hoort van hetzelfde merk en type. 

2. Het gratis gebruik van batterijen of opladers is uitsluitend van toepassing tijdens de proefperiode. Per toestel krijgt u één pakje batterijen. 

3. Een reparatie kunnen wij altijd (laten) uitvoeren. Lukt dit niet dan kunnen wij een vervangend toestel voor u aanvragen. Ligt de oorzaak bij oneigenlijk gebruik, dan komen de kosten van de reparatie voor uw rekening.