Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

PartyPlug

€ 13,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Description icon

Over dit product

De Alpine Partyplug oordoppen dempen tot een veilig volume (19 dB) en zijn zeer geschikt voor tijdens het uitgaan. Muziek en gesprekken blijven verstaanbaar. De oordoppen hebben een uitstekende en comfortabele pasvorm en zijn transparant van kleur.

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

De PartyPlug oordopjes hebben speciale filters waardoor de muziek wordt teruggebracht naar een veilig niveau. Zo is je gehoor beschermd, terwijl je beter kunt genieten van de muziek en prima met elkaar kan blijven praten. De PartyPlug is vooral bedoeld voor gebruik tijdens concerten, muziekevenementen, dance party's, enzovoorts. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort vergroot wordt. Ook kunnen de oordopjes aangepast worden aan de vorm van je oor. Ze zijn makkelijk te reinigen met handwarm water en zeep. Goed en regelmatig schoonmaken verlengt de gebruiksduur. Voordelen op een rijtje:- Beschermt het gehoor tegen te harde muziek.- De muziek blijft voldoende hoorbaar.- Spraakverstaanbaarheid blijft behouden.- Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.- Geen afgesloten gevoel.- Steekt niet uit het oor.- Gaat lang mee.

Gegevens

Merk
Alpine
Artikelnummer
2167872