Zeker weten dat je goed kunt zien is het belangrijkste voor jou en zeker voor je kind. Er hip uitzien is dan een leuk tweede doel. Geen zorgen. Met onze topkwaliteit glazen en een grote keuze in kinderbrillen, zit je bij Hans Anders altijd goed! Speciaal voor kinderen hebben we nu de Kids Deal. Je koopt voordelig een complete bril, met dunne en sterke glazen incl. kraswerende laag en ontspiegeling. Fijn tijdens het spelen, sporten en ravotten. Top voor kids dus!

Eigenmerkmontuur + glazen (index 1.6) vanaf €69

Merkmontuur + glazen (index 1.6) vanaf €99

Eigen merk montuur

Kies je favoriete montuur

Kies samen met je zoon of dochter het favoriete montuur. Je kunt kiezen uit alle Hans Anders eigenmerk monturen. En dat zijn er een hoop! Bekijk online alvast de collectie en stuur je favoriete monturen naar de winkel bij jou in de buurt. Kies je voor een merkmontuur, dan heb je een Kids Deal vanaf €99

Kies je favoriete montuur

Voorwaarden Kids Deal

De Kids Deal geldt t/m 31 december 2024 in alle Belgische Hans Anders winkels voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar. Het aanbod is gebaseerd op een eigenmerk montuur t.w.v. 29,- en verdunde enkelvoudige glazen (index 1.6) met kraswerende laag en ontspiegeling. Kies je voor een merkmontuur t.w.v. 59,- dan geldt de Kids Deal voor 79,- en bij een montuur van 79,- geldt de Kids Deal van 99,-. Voor andere monturen, nóg dunnere glazen en extra glasopties geldt een meerprijs. Hans Anders Basic collectie vanaf 19,- is van deze actie uitgesloten.