Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Hooraccessoires

Bij Hans Anders zijn er diverse hooraccessoires verkrijgbaar, zoals onderhoudsmiddelen voor een hoortoestel en diverse hoorhulpmiddelen.

€ 74,95
€ 39,95
€ 279,01
€ 379,01

Hooraccessoires

Het kan soms best moeilijk zijn om te accepteren dat het gehoor niet (meer) optimaal werkt. Voor veel dragers van een hoortoestel is het daarom dan ook een lastige beslissing om een gehoorapparaat te gaan dragen. Dit is jammer, want meestal blijkt uiteindelijk dat het leven een zeer positieve wending krijgt door het dragen van een hoortoestel. Veel dragers vragen zich daarom dan ook af waarom ze niet eerder een hoortoestel hebben aangeschaft. Omdat de kans groot is dat ook jij inmiddels niet meer zonder hoortoestel wil, is het een optie om het gehoorapparaat uit te breiden met extra accessoires voor het horen. Deze accessoires maken het gebruik van het apparaat nog gemakkelijker, en voegen daardoor meer kwaliteit toe aan jouw leven.

Accessoires hoortoestellen

Wanneer er wordt gesproken over hoortoestel accessoires, kunnen hier verschillende hulpmiddelen mee bedoeld worden. Zo valt onder andere de droogbox onder de accessoires voor hoortoestellen. Dit hulpmiddel laat het vocht uit het gehoorapparaat verdampen, waardoor het apparaat langer in topconditie blijft en het vocht geen kans krijgt om het geluid tegen te houden. Andere hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld bewaardoosjes, opladers of andere reinigingsmiddelen die het hoortoestel in optimale staat houden. Als er wordt gesproken over reinigingsmiddelen dan kun je bijvoorbeeld denken aan: reinigingsdoekjes, sprays of complete reinigingssets.

Reinigingsdoekjes hoortoestel

Door het gehoorapparaat regelmatig te behandelen, voorkom je dat het oor gaat jeuken, irriteren of dat er andere huidproblemen ontstaan. Door een handige reinigingsset gehoorapparaat aan te schaffen, kom je in het bezit van verschillende producten die ervoor zorgen dat je zelfs de moeilijkste hoekjes van het apparaat kunt reinigen. Bovendien kun je met de producten uit de reinigingsset zelfs de microfoon openingen perfect open houden. Een ander product dat het reinigen van het apparaat vergemakkelijkt, is een reinigingsspray hoortoestel. Dit item zorgt voor hygiënische reiniging van het gehoorapparaat, zonder dat er een kans is op het ontstaan van beschadigingen. Behalve een complete reinigingsset en een reinigingsspray kunnen ook reinigingsdoekjes ingezet worden om het apparaat te ontsmetten. Deze reinigingsdoekjes zijn wegwerpbaar, zodat je elke keer weer een nieuw hygiënisch doekje kunt pakken. Kortom: een breed scala aan accessoires die ervoor zorgen dat de geluidsbeleving optimaal blijft.

Droogbox hoortoestellen

Het goed drogen van uw hoortoestel is minstens zo belangrijk. In de Hans Anders webshop vindt u producten voor het drogen van uw gehoorapparaat, zoals bijvoorbeeld droogtabletten en droogboxen. Uw hoortoestel drogen kan eenvoudig en het verlengt de levensduur van uw toestel.

Bij Hans Anders worden twee droogboxen verkocht. De Perfect Dry droogbox is een elektrische droogbox die ervoor zorgt dat het vocht in uw hoortoestellen verdampt. Als u uw hoortoestel iedere avond in de droogbox legt, verkleint u de kans op storingen in uw hoortoestel aanzienlijk. Naast de Perfect Dry is er ook de PerfectDry Lux. Deze droogbox heeft een extra functie. De PerfectDry Lux  is speciaal ontworpen om uw hoortoestellen snel én optimaal te laten drogen en tevens te desinfecteren door middel van UV-C licht.

Naast de PerfectDry en de PerfectDry Lux droogbox hebben we nog diverse reinigingsmiddelen zodat u uw hoortoestel(len) goed reinigen en deze langer meegaan, zoals reinigingsspray of reinigingsdoekjes. Afhankelijk van het type hoortoestel geven wij graag advies over welk type reiniging het beste is. Zo heeft een in het oor hoortoestel een andere type reiniging nodig dan een achter het oor hoortoestel.

Bestel de PerfectDry of PerfectDry Lux eenvoudige online. Of laat u adviseren door onze audioloog in de winkel. Bel voor een afspraak 088 274 5536 (lokaal tarief) of maak online een afspraak met een audioloog.

TV gehoorversterkers

Slechthorend en zonder storende omgevingsgeluiden genieten van TV of  radio? Dan is een TV gehoorversterker of ringleiding een uitkomst.

Met een TV versterker of ringleiding kunnen slechthorenden met hun hoortoestel het geluid van de televisie en de radio horen zonder dat zij last hebben van storende omgevingsgeluiden. Bij Hans Anders hebben we verschillende TV versterkers en ringleidingen beschikbaar. Onder andere de Sennheiser RS5200 of de Sonumaxx. Wilt u meer informatie over deze producten? Kom dan langs in een van ons winkels, of maak een afspraak met een van onze gediplomeerde audiologen via het telefoonnummer 078-487700 (lokaal tarief).

Hooraccessoires kopen

Al deze verschillende accessoires voor het hoortoestel hebben één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat het geluid altijd optimaal waar te nemen is. Tevens verlengen ze de levensduur van het apparaat en zorgen de verschillende reinigingsproducten ervoor dat het reinigen van het gehoortoestel een eenvoudige handeling is die maar weinig tijd in beslag neemt. Vervolgens hoef je alleen nog maar te genieten van een geluidsbeleving die helder en krachtig te noemen is. Genoeg redenen dus waarom een reinigingsset kopen voor een hoortoestel een zeer goede investering genoemd kan worden.