Oordopjes

Om je gehoor te beschermen zijn er diverse oplossingen. In de online shop van Hans Anders vind je kant-en-klare oordoppen voor onder andere vliegen, slapen, zwemmen of muziek. Op zoek naar nog meer comfort en gehoorbescherming met een specifieke demping? Ontdek ook onze oordoppen op maat.

Filteren

Onze oordoppen zijn voorzien van speciale akoestische filters. Deze filters dempen het geluid tot een veilig en aangenaam niveau. Tegelijk blijf je voldoende van de omgeving horen waardoor je gewoon met mensen kan blijven praten. 

De oordoppen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal dat zich door de warmte van het oor vormt naar je gehoorgang. Hierdoor zijn de oordoppen zeer comfortabel en voel je bijna niet dat je ze draagt. 

Voor ieder geluid een uniek filter

Genieten van een ongestoorde nachtrust, ontspannen vliegreizen maken zonder drukverschil in de oren, klussen in huis zonder hoofdpijn, beter geconcentreerd werken op school, een avondje stappen en veilig genieten van de muziek zonder wakker te worden met een piep in je oren. Hans Anders verkoopt de unieke oordoppen van Alpine die dit allemaal mogelijk maken!