Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Pluggies

€ 13,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Description icon

Over dit product

Speciaal voor kinderen zijn deze gehoorbeschermers ontwikkeld. Ze dempen te harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen. De filters van deze oordopjes zorgen dat het geluid gedempt wordt, maar dat het kind nog voldoende van de omgeving blijft horen.

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

De perfecte pasvorm van het oordopje voorkomt dat er water in de oren komt. Het speciale filter zorgt er tegelijkertijd voor dat omgevingsgeluiden goed waarneembaar blijven. Ze zijn zeer geschikt voor kinderen met buisjes, bij een gaatje in het trommelvlies of een oorontsteking. Bij gemiddeld gebruik gaat een set 1 tot 2 jaar mee. Ze zijn makkelijk te reinigen met handwarm water en zeep. Goed en regelmatig schoonmaken verlengt de gebruiksduur. Voordelen op een rijtje:- Speciaal voor kinderen! - Voorkomt water in het oor.- Perfecte pasvorm, speciaal voor kleine oren.- Geen druk in en op het oor.- Geen afgesloten gevoel.- Steekt niet uit het oor. - Veelvuldig te gebruiken.- Niet geschikt om te duiken.

Gegevens

Merk
Alpine
Artikelnummer
2167876