Een nachtbril

Veel mensen hebben moeite om in het donker scherp te zien, speciaal voor zulke situaties is de nachtbril ontwikkeld.

Zie in de donker

Veel mensen hebben moeite om in het donker scherp te zien, en vooral in het verkeer kan dit levensgevaarlijk zijn. Ze voelen zich vaak onzeker en raken snel vermoeid, omdat ze steeds moeten turen naar verkeersborden, wegwijzers en wegmarkeringen. Ook de koplampen van tegenliggers zijn een vaak voorkomend probleem. Ze duiken plots op uit het donker, om je gevaarlijk te verblinden. Niet alleen slecht afgestelde koplampen, ook tegenliggers met blauwachtige, felle koplampen zorgen zo voor veel ongemak tijdens avond- of nachtelijke autoritten. 

Speciaal voor zo'n situaties is de nachtbril ontwikkeld. De nachtbril is eigenlijk een soort zonnebril voor ’s nachts. Hij heeft vrij heldere, gele glazen. Deze speciale glazen zorgen voor een scherper zicht. Ze filteren bovendien de felle lichtstralen van tegemoetkomende koplampen, zonder het overige zicht te belemmeren. Hierdoor zie je meer en raken je ogen minder snel vermoeid. Net als een zonnebril is een nachtbril ook op sterkte verkrijgbaar.

Verbeter je zicht tijdens het autorijden

Goed zicht is nergens zo belangrijk als in het verkeer. Als je zicht afneemt, merk je dat dan ook vaak het eerst op achter het stuur van je wagen. Vooral bij schemerlicht en in het donker speelt een verminderd zicht je parten. Zo heb je met een gewone bril niet altijd een klare kijk op de weg en op de andere weggebruikers. Hans Anders zet je daarom graag op weg naar veilige oplossingen!

Kies je nachtbril

Alle monturen uit onze collectie kan je ook als nachtbril bestellen. Je vindt bij Hans Anders zeker de nachtbril die bij jou en je ogen past. Wil je liever een montuur passen in de winkel of thuis? Dan kan ook! Zo kan je gratis tot 4 monturen naar een vestiging van Hans Anders bij je in de buurt laten sturen om ze daar uit te proberen.

nachtbril-hans-anders