Hoog tijd om ook jezelf eens goed te verwennen. Met een nieuwe bril natuurlijk! Dan komen de solden wel heel mooi uit. Bij Hans Anders krijg je nu een complete bril aan de helft van de prijs. Je leest het goed! Je krijgt 50% korting op het montuur én de glazen. Onze bekende topkwaliteit voor een nog lagere prijs dus. Tip! Vermijd wachttijden en maak snel een afspraak in één van onze winkels in jouw buurt of bestel je (enkelvoudige) bril online.

3=1

Voor de twijfelaars

Twijfel je toch nog tussen verschillende monturen? Helemaal niet nodig bij Hans! Je krijgt van ons namelijk 3 brillen voor de prijs van 1. Als dat geen mooie deal is.

Het is bij Hans dus niet nodig om te twijfelen. Bij ons vind je altijd een gepast promotie!

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie 50% korting is geldig van 1 juli t.e.m. 31 juli. De actie is geldig bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (vanaf ndex 1.6) in alle Belgische Hans Anders winkels en op hansanders.be (online alleen enkelvoudige brillen mogelijk). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, bifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties en op DRIIVE sportbrillen. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen. Dit aanbod geldt ook niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. 

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e en 3e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Indien er sprake is van een prijsverschil, is de goedkoopste complete bril gratis. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban, dan wordt er per Ray-Ban die onder een 'gratis bril' valt een toeslag van 29 euro gerekend 

Bovengenoemde actie is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels van 1 juli t.e.m. 31 juli 2024. De actie geldt niet op hansanders.be, niet voor eerder bestelde brillen, A-merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.