Hoog tijd om ook jezelf eens goed te verwennen. Met een nieuwe bril natuurlijk! Dan komen de solden wel heel mooi uit. Bij Hans Anders krijg je nu een complete bril aan de helft van de prijs. Je leest het goed! Je krijgt 50% korting op het montuur én de glazen. Onze bekende topkwaliteit voor een nog lagere prijs dus. Tip! Vermijd wachttijden en maak snel een afspraak in één van onze winkels in jouw buurt of bestel je (enkelvoudige) bril online.

Brillen passen

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtsbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Bekijk onze trendy brillen

50% korting op een complete bril Vogue 4228
50% korting op een complete bril Vogue 4229

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie 50% korting is geldig van 3 januari 2023 t.e.m. 31 januari 2023. De actie is geldig bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (index 1.6) in alle Belgische Hans Anders winkels en op hansanders.be (alleen enkelvoudige brillen mogelijk). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, bifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen. Dit aanbod geldt ook niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.