Kenzo brillen

Kenzo werd in 1970 opgericht door Takada Kenzo. Met zijn vrolijke, kleurrijke, spontane en creatieve creaties werd hij een van de grootste vernieuwers van jaren '70. Vandaag de dag staat het modehuis Kenzo voor eigenzinnige, trendsettende ontwerpen met felle kleurcontrasten.

Filteren

Creëer jij je eigen stijl?

Kenzo-fans zijn vaak mensen die niet bang zijn om diverse stijlen te combineren en zo een eigen stijl te creëren. Ze houden van cultuur en zien zichzelf in zekere zin ook als levenskunstenaars. Ze staan midden in het leven en lopen het liefst een beetje voorop.

Takada Kenzo's stijl werd deels uit armoede geboren: als beginnend ontwerper kon hij alleen kleine restjes stof betalen, die hij noodgedwongen combineerde om één kledingstuk te maken.

Modemonturen van Kenzo bij Hans Anders

Takada Kenzo is een ontwerper met lef. Hij staat sinds jaar en dag bekend om zijn gedurfde combinaties van materialen, met veel trendy details. Dat zie je ook terug in zijn montuurontwerpen; de brillenlijn van Kenzo is net zo fris en vernieuwend als de kleding. Elk montuur weerspiegelt die eigenzinnige, volstrekt onnavolgbare stijl.

In elke winkel en online verkrijgbaar

De monturen van Kenzo zijn allemaal terug te vinden in onze webshop. Hieronder vind je alvast een kleine selectie. In onze webshop kan je ook de brillen van dit merk passen in de digitale paskamer of een montuur op laten sturen naar de winkel van je keuze. Je kan de complete collectie ook terugvinden in al onze 94 winkels.