Geen onverwacht hoge kosten bij schade, breuk, diefstal en verlies.

Vanaf slechts €23 zorgeloos genieten van je nieuwe bril

Brilgarantieplan

Pas wanneer je bril stuk is of je hem niet meer vindt, besef je welk belangrijk deel van je leven het comfort van een bril kan uitmaken. Gebeurt dat, dan zit er niks anders op dan een nieuwe aan te schaffen. Je kent de onbewaakte momenten misschien wel: je vergeet je bril ergens onderweg en hij komt niet meer terecht. Of je laat hem in de zetel liggen en een (klein)kind gaat erop zitten. Daar gaat je bril.

Om nu te vermijden dat je bij verlies of verdwijnen van je vertrouwde bril verplicht bent een nieuwe aan te kopen, hebben we bij Hans Anders het Brilgarantieplan uitgevonden.

Twee jaar gegarandeerd zeker.

Met het Brilgarantieplan heb je twee jaar lang gegarandeerd een goede bril. Als er binnen deze twee jaar iets gebeurt met je bril, dan wordt de schade hersteld of krijg je meteen een nieuwe bril. Zo weet je zeker dat je twee jaar lang geen nieuwe bril hoeft te kopen. Per voorval betaal je een eigen risico* van slechts 20% (bij breuk en/of schade) of 30% (bij verlies of diefstal).

Je kan het Brilgarantieplan afsluiten vanaf het moment dat je je bril bestelt, totdat je hem ophaalt. Zoveel voordeel, dat is echt niet te missen. Denk daarom zeker aan het Brilgarantieplan als je een nieuwe bril koopt.

Niet gebruikt? Toch voordeel!

Als je het Brilgarantieplan tijdens de twee jaar looptijd niet nodig hebt, dan is het geld waard! Want als je binnen twee maanden na afloop van het Brilgarantieplan een nieuwe bril koopt, krijg je eenmalig 10% korting op de prijs van je nieuwe bril. Voor bijvoorbeeld een bril van €239 levert je dat een voordeel op van €23,90.

Altijd helder en gerust met dit Plan.

Een Brilgarantieplan afsluiten is heel eenvoudig. Er van gebruik maken is even simpel. Heb je schade aan je bril, ben je je bril verloren of is deze gestolen? Dan ben je blij dat je zo’n plan hebt.

Gerust bij schade of breuken.

 • Bij een brilreparatie of het vervangen van een glas, de glazen of het montuur betaal je een eigen risico* van slechts 20% voor breuk en/of schade. Dit is een percentage van de oorspronkelijke aankoopwaarde van de bril of de onderdelen die vervangen worden.
   
 • Bij breuk of schade herstellen wij je bril en vervangen indien nodig een glas, beide glazen of het montuur. Een vervangend montuur moet geschikt zijn voor de originele glazen en de prijs van het vervangende montuur is gelijk aan de montuurprijs van de originele bril. 
   
 • Bij vervangende glazen geldt dat de sterkte van de glazen identiek is aan de originele glazen. Standaard zijn deze glazen voorzien van dezelfde glasopties.

Wat bij verlies of diefstal?

 • Enkel bij diefstal moet je een kopie van uw aangifte bij de politie kunnen voorleggen.
   
 • Bij verlies of diefstal betaalt je per vervangende bril een eigen risico* van 30%. Dit is een percentage van de oorspronkelijke aankoopwaarde van de bril.