Verschillende soorten brillen

Bij Hans Anders kan je terecht voor elk soort bril. Van een enkelvoudige tot multifocale bril. Daarnaast hebben we ook specifiekere types brillen.

Onze brillen
Enkelvoudige bril

Enkelvoudige bril

Je ziet niet meer zo goed vanop een afstand of je kan die lettertjes niet meer goed lezen? Dan heb je een bril nodig met maar één doel: de enkelvoudige bril, voor dichtbij of voor ver. 

▶ Lees meer

Multifocale bril

Wil je een bril die je zowel voor veraf als voor dichtbij kan gebruiken? Dan spreken we over een multifocale bril. Hierin wordt de sterkte voor veraf en de sterkte voor dichtbij onzichtbaar in één glas verenigd. 

▶ Lees meer

Multifocale bril
Leesbrillen

Leesbrillen

Vanaf je 40ste levensjaar begint het verouderingsproces van je ogen. Het gevolg is dat je minder scherp gaat zien vanaf een korte afstand. Lezen kan hierdoor moeilijker gaan naarmate je ouder wordt. 

▶ Lees meer

Computerbril

Een computerbril is geschikt als je veel achter de computer zit. Merk je dat je hier geregeld ‘vierkante ogen’ en nek- of rugklachten van krijgt? Dan kan een computerbril de oplossing zijn.

▶ Lees meer

Computerbril
Nachtbril

Nachtbril

Veel mensen hebben moeite om in het donker alles scherp te zien. Speciaal voor zulke situaties is de nachtbril ontwikkeld. De nachtbril is een soort zonnebril voor ’s nachts.

▶ Lees meer