Hans Anders werd meer dan veertig jaar geleden opgericht en heeft op dit moment 407 winkels in Nederland en België. Hans Anders maakt onderdeel uit van nexeye, een succesvol en ambitieus omnichannel retailplatform dat op dit moment bestaat uit drie value-for-money optiekmerken. Nexeye is actief in vijf West-Europese landen en heeft meer dan 4000 medewerkers. Nexeye is sinds 2017 eigendom van de Britse investeerder 3i.

 

De missie van nexeye is om goede oog- en hoorzorg betaalbaar en daardoor bereikbaar maken voor iedereen en zo bij te dragen aan een toekomst waarin goed zien en horen voor iedereen toegankelijk is. Dat vinden wij belangrijk, omdat we weten dat goed zicht en gehoor essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van mensen. Als je beter ziet, heb je meer kans op gezien te worden – en heb je meer mogelijkheden om je te ontwikkelen in de maatschappij. Onze visie is om marktleider te worden in het value-for-money optieksegment in de Europese markten waarin wij actief zijn. Om dit te bereiken zijn onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers onmisbaar, maar ook realiseren we hoe dat verantwoord en duurzaam ondernemen een voorwaarde is. Lees meer over onze strategie op nexeye.com

Nexeye

  • Nexeye
  • Hans Anders
  • Eyes + More
  • Direkt Optik

Service Center Gorinchem Hans Anders Nexeye

Aangesloten bij

  • Ufon
  • FedOptica
  • NVAB logo
  • Audicien register
  • BeMedTech

Hans Anders is één van de oprichters van de branchevereniging UFON, een grote belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de Nederlandse Optiekbranche. In België is Hans Anders mede-oprichter en lid van FedOptica, de Belgische branchevereniging in de optiek.  

Voor hoorzorg is Hans Anders aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Audiciens (NVAB)de Stichting Audicienregister (het keurmerk voor de hoorzorg) en het Belgische BeMedTech (branche organisatie voor medische technologiën).  

Shopping Award

Shopping Award

In 2021 en 2022 wonnen we dankzij onze succesvolle omnichannelstrategie de ‘Shopping Award’.

Bezoekadres Hans Anders Service Center Nederland: Papland 21, 4206 CK Gorinchem

Bezoekadres Hans Anders Service België: Runkstersteenweg 247 B/ 2.01, B-3500 Hasselt

De Hans Anders Retail Group is sinds 2017 eigendom van Britse investeerder 3i.

Lees het laatste nieuws over Hans Anders en de Hans Anders Retail Group hier.

Route & Contact Hans Anders Service Center
Papland 21, 4206 CK Gorinchem Postadres
0183 69 75 00 PO Box 838, 4200 AV Gorinchem
Telefoonnummer 0183 69 75 00
Contact