De aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. Omdat wij geloven dat iedereen de beste oog- en hoorzorg verdient, bieden we al 40 jaar hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Ieder jaar weer helpen we bij Hans Anders een miljoen klanten met kwalitatieve oog- en hoorzorg en mooie producten.

De service van Hans Anders

brillen hans anders

Assortiment van topkwaliteit

We willen voor jou alleen het beste van het beste. Daarom werken we samen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit.

Marktleiders in het ontwerpen en produceren van monturen zoals Luxottica, Marchon en Savilo, die ons voorzien van de nieuwste collecties merkmonturen. Topproducenten van innovatieve glazen en lenzen. En gewaardeerde leveranciers van hooroplossingen zoals Starkey, Rexton, Signia en Alpine.

Certificering

Hans Anders heeft een ISO 9001 certificering, voor onze brillen, lenzen en hoortoestellen. Het ISO certificaat is een kwaliteitsnorm. Het toont aan dat Hans Anders zorgvuldig en constant met het kwaliteitsbeleid omgaat. 

Met de certificering (door onafhankelijk keuringsinstituut DEKRA) bewijzen we dat een scherpe prijs hand in hand gaat met hoge kwaliteit van producten en diensten. En dat we er continu aan werken om onze producten en diensten te verbeteren.


Medeoprichter van Fedoptica

Medeoprichter van Fedoptica

Hans Anders is één van de oprichters van Fedoptica, de brancheorganisatie die de Belgische optiekketens vertegenwoordigd. Fedoptica zet zich in voor de professionele belangen van de optiekketens en maakt deze kenbaar bij de officiële instanties zoals het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliteitsverzekering (RIVIZ).

Het doel van Fedoptica is om iedereen toegankelijke en betaalbare oogzorg te bieden. Hans Anders is bovendien geregistreerd bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Dit is een extra kwaliteitsgarantie voor de consument.

Volledige oog- en gehoormetingen

Een goed advies begint bij een zorgvuldige meting. Dankzij moderne optiek- en audioapparatuur en onze vakkundige opticiens en audiologen kun je bij ons rekenen op een complete oog- of gehoormeting van hoge kwaliteit.

In een uitgebreid gesprek stemmen zij de meetresultaten af op jouw persoonlijke situatie en oogheelkundige of audiologische geschiedenis. Zo zijn onze opticiens en audiologen in staat om een volledig advies te geven voor zicht of gehoor.

oogmeting hans anders

We bieden onze oogmeting en hoortest gratis aan en doen daarbij geen concessies op kwaliteit. We vinden namelijk dat iedereen recht heeft op betaalbare oog- en hoorzorg. Daar hoort een kwalitatief hoogstaande oogmeting of hoortest natuurlijk bij.

oogmeting hans anders
oogmeting

Extra services tijdens oogmetingen

Voor onze klanten zetten we graag een stapje extra. Naast onze uitgebreide oogmeting bieden we ook altijd een gratis en vrijblijvende hoorscreening aan, zodat je snel weet hoe het met je gehoor gesteld is., zodat je snel weet hoe het met je gehoor gesteld is.

En speciaal voor onze multifocale klanten is er de Varifocus PrecisieScan. Dit is een digitale meettechniek waarmee we de overgang van de sterktes in het glazen heel nauwkeurig af kunnen stemmen op jouw ogen. Zo zorgen we ervoor dat de bril nóg comfortabeler is.

5x anders garanties

5x Anders garanties

Naast de juiste kennis, ervaring, services en goede apparatuur en de wettelijke garanties, willen we jou ook de zekerheid geven dat je jouw bril, lenzen of hoortoestellen met plezier kunnen kunt (blijven) dragen. Daarom zijn er de 5x Anders garanties. Beloftes die we doen zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met je aankoop.

We vinden het belangrijk dat je net zo blij bent met ons, als wij met jou. Iedere dag weer vragen we klanten die een bril of hoortoestel(len) hebben gekocht om een korte enquête in te vullen. Zo weten we hoe tevreden je over ons bent en we leren wij wat we kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp.

Kwaliteit blijft niet onopgemerkt

In 2022 werden we voor het derde jaar op rij, uitgeroepen tot de beste Retailer in de categorie Audiciens. Bij het uitbrengen van stemmen, hebben consumenten Hans Anders beoordeeld op basis van prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. De Award is het bewijs dat goede hoorzorg en innovatieve hoortoestellen gewoon betaalbaar kunnen zijn voor alle slechthorenden in België. Gesteund door deze Award, gaat Hans Anders door met zijn missie om in België goed gehoor bereikbaar te maken voor iedereen.

In 2022 werden we ook beloond met de publieksprijs Shopping Awards 2022 voor de beste (web)winkel in de categorie Opticiens. Eerder ontvingen we ook de Shopping Awards 2021 in de categorie Opticiens.

Een prachtig compliment waaruit blijkt, dat zowel onze audiologen, opticiens en verkoopmedewerkers in de winkels en onze website door onze klanten gewaardeerd wordt.


Beste Winkelketen
Shopping Awards