Oordopjes om te slapen

Genieten van een ongestoorde nachtrust. Heerlijk toch? Maar helaas is dat niet iedereen altijd gegund. Lawaaierige buren of een snurkende partner staan in de top drie als het gaat om geluidsoverlast.

Horen

Oordopjes om te slapen

Veel mensen hebben moeite met slapen door nachtelijke omgevingsgeluiden. Het dragen van oordopjes tijdens het slapen kunnen een oplossing bieden. Oordoppen onderdrukken vervelende geluiden, zoals luidruchtige buren, verkeersgeluiden, stadsgeluiden of een snurkende partner.

De speciale filters zorgen ervoor dat je wel wakker wordt van de wekker of als een baby huilt. Zo heb je een goede nachtrust en word je uitgeslapen wakker.

Voordelen van oordoppen tijdens het slapen

Kant-en-klare oordoppen om te slapen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal dat zich door de warmte van het oor vormt naar je gehoorgang. Hierdoor zijn de oordoppen zeer comfortabel en voel je bijna niet dat je ze draagt.

Op maat gemaakte oordoppen, ofwel otoplastieken, bevatten een hypoallergeen gedeelte dat in het oor gedragen wordt. Daarin zit een demper die over een groot geluidsgebied af te stellen is.

Zo heb je geen last van de oordoppen en worden irriterende geluiden weg gefilterd.

Voordelen van slaapoordoppen op een rij:

  • Dempt omgevings- en snurkgeluiden.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.
  • Geen afgesloten gevoel.
  • Steekt niet uit je oor, zodat je op je oor kan liggen.
  • Herbruikbaar met lange levensduur.

Kant-en-klaar of op maat?

Hans Anders heeft kant-en-klare Alpine Sleepsoft slaapdoppen in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in de winkel en op de website.

Voor het beste resultaat kun je oordoppen op maat laten maken. Voor perfect passende oordoppen maakt de audioloog een afdruk van je gehoorgang. Deze wordt naar de fabriek gestuurd waar, op basis van deze afdruk, de slaapdoppen gemaakt worden.

Voor het laten aanmeten van gehoorbescherming op maat maak je een afspraak bij een van onze audiologen.