Oordopjes om mee te zwemmen

Alle voordelen van oordopjes tijdens het zwemmen voor jou op een rij

Dopjes voor het zwemmen

Zwemmen, zeilen, waterskiën, wake-boarden... en zoveel andere watersporten waarbij we niet kunnen vermijden in contact te komen met water. Veel volwassenen en kinderen hebben na het zwemmen, douchen, baden of watersporten last van water in het oor. Dit kan niet alleen pijnlijk zijn maar het maakt het de dagen erna lastiger om goed te horen, omdat het oor verstopt zit. Met zwemoordoppen voorkom je dat er water in je oren komt tijdens het zwemmen, douchen en baden. Hierdoor is de kans op een oorontsteking ook minder groot.  

Wat zijn de voordelen van oordoppen voor het zwemmen?

De kant-en-klare zwemoordopjes van Alpine  zijn speciaal ontworpen voor het zwemmen, douchen, baden, watersporten, ....
De perfecte pasvorm van de zwemdoppen geeft de watersporter een optimaal draagcomfort waardoor je oren beschermd zijn. Je kan nog steeds communiceren met je omgeving, zoals met je kinderen, vrienden of een zwemleraar. De zwemdoppen zijn tevens antiallergisch en blijven drijven, zodat u ze snel terug kunt vinden wanneer u ze perongeluk in het water zou verliezen. 

Alle voordelen van oordopjes tijdens het zwemmen op een rij:

  • Voorkomt water en chloor in je oor.
  • Beschermt tegen ongewenste bacteriën.
  • Beschermt tegen harde geluiden, zoals gegil en wind.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op je oor.
  • Geen afgesloten gevoel waardoor je kan communiceren met je omgeving.
  • Steekt niet uit je oor.

Oordoppen op maat

Naast kant-en-klare zwemoordoppen zijn er ook oordoppen op maat voor tijdens het zwemmen, douchen of watersporten. Hans Anders heeft een uitgebreid gamma van gehoorbescherming op maat. Voor elke oordop maakt de audioloog een afdruk van je gehoorgang. Hierdoor zijn de doppen comfortabeler en efficiënter dan de standaard oordopjes.
Vermijd wachttijden en maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat
 

Oordopjes zwemmen kind

Vooral kinderen zijn in de zomer graag veel in het water. Maar bij kinderen met (tijdelijke) oorproblemen, ontstekingen of gevoelige oren kan zwemwater problemen veroorzaken. Oordoppen voor het zwemmen kunnen dan een oplossing bieden. De zwemoordoppen houden het zwemwater, dat vaak vol bacteriën zit, buiten de gehoorgang. Hierdoor vermindert de kans op ontstekingen. Zwemdoppen op maat bieden de beste bescherming en tevens het meeste comfort voor de gevoelige kinderoren.