All-in-servicepakket algemene voorwaarden

Proficiat, omdat je de slimste keuze maakte.

Inhoud van de All-in-servicepakketten:

  • Elektrische Droogdoos
  • Reparaties
  • Dopjes, kabeltjes
  • Batterijen
  • 10% op onderhoudsproducten

 

Droogdoos

Je hoortoestellen hebben elke dag te maken met verschillende schadelijke invloeden (transpiratie, temperatuurveranderingen, enz.) die vaak vroegtijdige oxidatie van de elektronica, storingen of zelf defecten kunnen veroorzaken. Bij dagelijks gebruik van de droogdoos kan je deze effecten aanzienlijk verminderen.

Aan de hand van welke tijdsduur je gekozen hebt voor het servicepakket wordt er bepaald welke droogdoos je zal ontvangen.

  • 1 jaar pakket: Perfect Dry ter waarde van €39,95: deze droogdoos warmt de hoortoestellen op waardoor het vocht zal verdampen.
  • 3 jaar pakket: Perfect Lux ter waarde van €69,95: deze droogdoos warmt de hoortoestellen op waardoor het vocht zal verdampen en in combinatie met de UV-C zullen schimmels en bacteriën gedood worden.
  • 5 jaar pakket: Perfect Clean ter waarde van €109, 95: deze droogdoos warmt de hoortoestellen op waardoor het vocht zal verdampen en in combinatie met UV-C en de desinfectievloeistof zullen bacteriën, schimmels, onzuiverheden en oorsmeer volledig verwijderd worden.

 

Niet alle type toestellen zijn geschikt om gebruik te maken van de Perfect Clean. Hierdoor kan je in samenspraak met je audioloog kiezen voor de Perfect Lux in combinatie met reinigingsdoekjes (1 doos cleaningwipes * 90/jaar).

Reparaties

Zolang je servicepakket loopt kan je onbeperkt gebruik maken van de service ‘reparaties’. Indien je schade hebt aan je hoortoestellen zullen de kosten 100% gedekt worden door Hans Anders, ook schade door oneigenlijk gebruik.

Indien de reparatiekosten hoger oplopen dan de aankoopprijs van de hoortoestellen valt dit niet onder het servicepakket, maar onder de SOS-korting.

Dopjes en kabeltjes

De domes en tubes moeten op regelmatige basis vervangen worden. Deze zijn ook inbegrepen zolang het servicepakket loopt.

Batterijen

Het servicepakket loopt over een bepaalde duur: tijdens deze periode kan je gebruik maken van de batterijen die inbegrepen zijn in het servicepakket. Per jaar dat je een servicepakket hebt wordt een voucher meegegeven die je kan omruilen voor een pakket van 1 jaar lang batterijen.

Jaarlijkse controle combineren met het inwisselen van de voucher. Terug een pakket voor 1 jaar.

10% op onderhoudsproducten.

Bij aankoop van onderhoudsproducten zoals wipes kan je steeds rekenen op het voordeel van de servicepakketten. Je krijgt bij elke aankoop 10% korting bij vertoon van de servicepas dat je ontvangen hebt van je audioloog.

Wat is niet inbegrepen bij een servicepakket?

Filters voor de hoortoestellen en de refill voor de Perfect Clean zijn niet inbegrepen in het servicepakket.

 

Verlening is mogelijk na een pakket van 1 of 3 jaar. Je kan maximaal 5 jaar gebruik maken van een servicepakket. Verlengen kan bovendien alleen maar met een servicepakket van 1 jaar. Verlening met een pakket van 3 jaar is niet mogelijk.