het Hans Anders verhaal

30 jaar geleden ontdekten enkele mannen – waarvan er twee 'Hans' als voornaam hadden – een collectie Japanse brillen.

Deze brillenpartij was van prima kwaliteit maar met een opmerkelijke lage prijs. De mannen begrepen al snel dat de hoge prijs van Nederlandse brillen te wijten was aan de onevenredige marges die de opticiens opstreken.

Daarom besloten ze de ondoorzichtige en prijsstarre markt “anders” aan te pakken. Iedereen had volgens hen recht om goed te zien, tegen een eerlijke prijs.

En zo werd het merk Hans Anders geboren.

Wij ijveren voor een rechtvaardige prijs

Niemand betaalt graag te veel. Maar iedereen wil kwaliteit, ook voor een bril of een hoortoestel. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want goed zien en goed horen zijn volgens ons basisrechten. 

Daarom ijvert Hans Anders al 30 jaar voor eerlijke prijzen.

Voor meer kwaliteit en minder geld. Voor meer service ook: we bieden u oplossingen, geen stress. En we laten u kiezen uit een mooie en grote collectie.

Want er goed uitzien, dat is volgens ons ook een recht.

Zonder inbreuk op de kwaliteit

Geen toegevingen op vlak van kwaliteit bij Hans Anders.

Het begint al bij de keuze van de glazen: enkel glas van de beste leveranciers.

Daarnaast wordt elke bril onderworpen aan een controle. Bij de minste afwijking wordt hij gecorrigeerd. Ook het recht op kwaliteit is voor ons van het grootste belang.

Wij streven naar 100% klantentevredenheid en daarom kan u altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen over aangekochte brillen, lenzen, zonnebrillen of hoorapparaten. Kom langs in één van onze winkels of contacteer onze klantendienst en we proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Aan de hand van professioneel gekwalificeerd personeel 

Iedereen heeft het recht om goed te zien, en dat kan alleen met een goede bril. Met de juiste glazen en een montuur die bij u past.

Daarom investeren we bij Hans Anders veel tijd en energie in het opleiden van onze opticiens. Ze hebben de wetenschappelijke achtergrond én beheersen de praktijk. Zo kunnen we u altijd met kennis van zaken adviseren.

Al onze kandidaat-opticiens moeten slagen voor een examen. Hun certificaat is een bewijs van kennis en kunde. Die wordt daarna permanent bijgeschaafd.

Zo wordt u in uw keuze altijd begeleid door echte specialisten.