Red Friday: 50% korting of 3=1 op brillen • 25% korting en gratis verzending op alle contactlenzen • €250 korting op 2 hoortoestellen

Krijg een Google Maps API -sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Anderlecht

Adres

Drève Olympique (Cora) 15
Anderlecht, 1070

Openingstijden

maandag 10:00 - 19:30 dinsdag 10:00 - 19:30 woensdag 10:00 - 19:30 donderdag 10:00 - 19:30 vrijdag 10:00 - 19:30 zaterdag 10:00 - 19:30 zondag gesloten la veille de Noël 24.12: Fermé, Noël 25.12: Fermé, réveillon de Nouvel an 31.12: Fermé, Jour de l¿an 01.01: Fermé
Icon
Brillen

In deze vestiging kan je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

Bekijk onze lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Anderlecht

De Hans Anders opticien audioloog Anderlecht - Brussel is veel meer dan een opticien en audioloog alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment lenzen, oordoppen, hoortoestellen, brillen en zonnebrillen (met én zonder glazen op sterkte).

Ook voor een gratis oogmeting of hoortest staat onze gediplomeerde opticien of audioloog voor je klaar. We helpen je graag de juiste zichtoplossing voor jouw ogen te vinden. Van Ray-Ban, Tommy Hilfiger, EasyWear, Alpine, Signia en onze trendy eigen merkmonturen.

In onze Hans Anders winkel in Anderlecht - Brussel is er altijd een bril, zonnebril, lenzen, oordoppen of hoortoestel die bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. Een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt.

Begin je bezoek aan deze winkel alvast online. Bekijk meer informatie over zonnebrillen, brillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Naast de Hans Anders winkel in het centrum van Anderlecht kan je ook een Hans Anders vinden in het shopping centrum Cora.
In dit ruime shoppingcenter zijn er tal van shop-,eet- en drinkgelegenheden. Ideaal voor een dagje uit. Het shoppingcenter bevindt zich vlak achter het Vijverspark. Met zijn perfecte ligging aan de R0 is Hans Anders in het shoppingcenter Cora super gemakkelijk te bereiken. Bovendien biedt de shopping enorm veel parkeergelegenheid. Je moet je dus geen zorgen maken om je wagen te parkeren. Er is steeds meer dan plek genoeg. Kom daarom zeker eens langs bij Hans Anders Anderlecht in het Shoppingcenter Cora.