Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op bestellingen boven €25, -
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Acuvue lenzen

Acuvue lenzen bij Hans Anders

Acuvue lenzen zijn het perfecte alternatief voor een bril. Acuvue contactlenzen bieden een helder en scherp zicht, ze zijn eenvoudig in en uit te doen en ze hebben een aangenaam draagcomfort. De lenzen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van innovatieve technologie. Zo voorkomt hydraclear-technologie dat je last van geïrriteerde ogen krijgt en reduceert het geïntegreerde UV-filter het risico op staar. Je kunt kiezen uit Acuvue daglenzen of Acuvue weeklenzen. Daglenzen doe je ’s ochtend in en haal je ’s avonds weer uit je ogen, om ze daarna weg te gooien. Weeklenzen kun je twee weken lang dragen. Acuvue lenzen zijn goed, voordelig en gebruiksvriendelijk en daarmee een uitstekende keuze.

Bij Hans Anders vind je een ruim aanbod Acuvue daglenzen en weeklenzen zoals Acuvue Oasys, tegen een scherpe prijs. Je kunt nu je eigen Acuvue contactlenzen online bestellen bij Hans Anders.

Acuvue type lenzen

Je hebt voor iedereen een Acuvue soort lenzen. Ben je bijziend of verziend? De 1-day Acuvue TruEye lenzen voelen zeer natuurlijk aan en ze houden je ogen fris en gezond. De 1-day Acuvue Moist lenzen zorgen ervoor dat je vocht op de ogen houdt, hoe vaak je ook met je ogen knippert. Ook aan het einde van de dag zijn je vermoeide ogen nog voldoende vochtig. De Acuvue Oasys lenzen zijn zijdezacht en ultra-glad. Hiermee voorkom je vermoeide ogen. Als je last hebt van astigmatisme ofwel een cilinderafwijking, zie je wazig of wordt het zicht in een richting vervormd. De 1-day Acuvue Moist for Astigmatism lenzen geven een helder en stabiel zicht en ze houden je ogen de hele dag vochtig. Je kunt ook kiezen voor de zeer gladde en bijzonder zachte Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen. Met Acuvue type Beauty in de vorm van 1-day Acuvue Define with Lacreon lenzen krijg je meer natuurlijke en mooiere ogen. Als je ouder wordt, kan het zicht wazig worden als gevolg van presbyopie. De 1-day Acuvue Moist multifocal lenzen bieden hier een perfecte oplossing voor goed zicht.

Het assortiment van Hans Anders bevat de volgende varianten Acuvue lenzen:

Acuvue Oasys: extra dunne siliconen hydrogel lens met een hoge hydratatie, en biedt zodoende een extra hoog comfort.
1-Day Acuvue Moist: zachte lens die één dag gedragen dient te worden. De lenzen zijn hierdoor ook extra hygiënisch en bieden een hoog comfort.
Acuvue 2: ideale weeklenzen als jouw ogen geen siliconen hydrogel lenzen kunnen verdragen.

De Acuvue contactlenzen zijn nauwelijks voelbaar tijdens het dragen en bieden een optimaal gebruiksgemak. De zachte contactlenzen zijn zodoende een prima alternatief voor een bril.

Acuvue lenzen ervaringen

Acuvue is mondiaal gezien een van de bestverkopende merken in contactlenzen. Ze worden om vele redenen zeer gewaardeerd, zo blijkt uit de ervaringen van dragers van Acuvue lenzen. Deze lenzen zijn het ideale hulpmiddel om je zicht te verbeteren, een volledig en helder blikveld te krijgen, te genieten van maximale bewegingsvrijheid én er goed uit te zien. Het gebruiksgemak wordt zeer op prijs gesteld, zo leren de Acuvue lenzen reviews. Met de daglenzen is reinigen niet nodig, net zomin als nadruppelen of het steeds in- en uitdoen van de lenzen. De lenzen worden na één dag of na twee weken gewoon weggegooid. Ze blijven vochtig, schoon en grotendeels vrij van bacteriën.

Acuvue goedkope contactlenzen

Wist je dat Acuvue daglenzen goedkoop zijn? Je profiteert sowieso van een voordelige prijs doordat deze contactlenzen eenvoudig en veilig online te bestellen zijn. De contactlenzen van Acuvue zijn ook goedkoop, omdat je ze niet hoeft schoon te maken. Je bespaart tijd en geld, aangezien je geen reinigingsvloeistof en bewaarvloeistof nodig hebt. Mocht je op zoek zijn naar oogdruppels of lenzenhouders, bekijk dan de lenzen accessoires.

Acuvue lenzen kopen

Acuvue lenzen worden geproduceerd door het gerenommeerde merk Johnson & Johnson. Ze passen bij elke activiteit en elke levensstijl. Of je nu dagelijks achter de computer zit, heerlijk aan het sporten bent of op vakantie bent. De contactlenzen bieden altijd een buitengewoon comfort, hoogwaardige technologie en uitstekend zicht. Het zijn lenzen waar je op kunt vertrouwen. Alle reden om tot Acuvue lenzen kopen te besluiten. Je kunt deze lenzen ook gewoon afwisselen met een bril, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

Wist je dat je jouw Acuvue contactlenzen online kunt bestellen bij Hans Anders? Dit is tijdbesparend en erg gemakkelijk. Door eenmalig je gegevens op te geven kun je bovendien volgende bestellingen nog sneller afhandelen. Wanneer je voor 15.00 uur bestelt, ontvang je de contactlenzen indien op voorraad de volgende dag bij je thuis.

Eerst je ogen laten meten voordat je Acuvue lenzen gaat kopen? Kom dan langs in een van onze winkels.