Kwaliteit en service bij Hans Anders

De aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. Omdat wij geloven dat iedereen de beste oog- en hoorzorg verdient, bieden we al bijna 40 jaar hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Ieder jaar weer helpen we bij Hans Anders een miljoen klanten met kwalitatieve oog- en hoorzorg en mooie producten. 

Goed opgeleide opticiens en audiologen

Ogen en oren zijn een serieuze zaak. Daarom werken in onze winkels ervaren mensen die daar verstand van hebben: goed opgeleide opticiens, audiologen en verkoopmedewerkers. Zij zetten zich elke dag in om jou te helpen met een vakkundige oog- en gehoormeting, goed advies en het juiste product.

Alle medewerkers krijgen bij Hans Anders volop kansen om te groeien en te excelleren in het vak. Binnen ons eigen Hans Anders College volgen medewerkers interne opleidingen en trainingen om altijd op hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

 

Volledige oog- en gehoormetingen

en goed advies begint bij een zorgvuldige meting. Dankzij moderne optiek- en audioapparatuur en onze vakkundige opticiens en audiologen kun je bij ons rekenen op een complete oog- of gehoormeting van hoge kwaliteit. In een uitgebreid gesprek stemmen zij de meetresultaten af op jouw persoonlijke situatie en oogheelkundige of audiologische geschiedenis. Zo zijn onze opticiens en audiciens in staat om een volledig advies te geven voor zicht of gehoor.

We bieden onze oogmeting en hoortest gratis aan en doen daarbij geen concessies op kwaliteit. We vinden namelijk dat iedereen recht heeft op betaalbare oog- en hoorzorg. Daar hoort een kwalitatief hoogstaande oogmeting of hoortest natuurlijk bij.

Extra services tijdens oogmetingen

Voor onze klanten zetten we graag een stapje extra. Zo doen we een hoorscreening, zodat je snel weet hoe het met je gehoor gesteld is. En speciaal voor onze multifocale klanten: de Varifocus PrecisieScan. Dit is een digitale meettechniek waarmee we de overgang van de sterktes in het glazen heel nauwkeurig af kunnen stemmen op jouw ogen. Zo zorgen we ervoor dat de bril nóg comfortabeler is.

 

Assortiment van topkwaliteit

We willen voor jou alleen het beste van het beste. Daarom werken we samen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit. Marktleiders in het ontwerpen en produceren van monturen zoals Luxottica, Marchon en Savilo, die ons voorzien van de nieuwste collecties merkmonturen. Topproducenten van innovatieve glazen en lenzen. En gewaardeerde leveranciers van gehooroplossingen zoals StarkeyRextonSignia en Alpine.

5x Anders garanties

Naast de juiste kennis, ervaring, services en goede apparatuur en de wettelijke garanties, willen we jou ook de zekerheid geven dat je jouw bril, lenzen of hoortoestellen met plezier kunnen kunt (blijven) dragen. Daarom zijn er de 5x Anders garanties. Beloftes die we doen zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met je aankoop.

We vinden het belangrijk dat je net zo blij bent met ons, als wij met jou. Iedere dag weer vragen we klanten die een bril of hoortoestel(len) hebben gekocht om een korte enquête in te vullen. Zo weten we hoe tevreden je over ons bent en we leren wij wat we kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp.

Hans Anders in de prijzen

Hans Anders is tijdens het Retail Outlook Event uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland én België 2020 – 2021 in de categorie Audiciens. Het bewijs dat we naast uitstekende oogzorg, ook de expertise in huis hebben om onze klanten de beste hoorzorg te geven.