Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op bestellingen boven €25, -
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Transparante brillen

Hans Anders heeft doorzichtige brillen voor iedereen! Scroll door de collectie en ontdek welke bril met doorzichtig montuur het beste bij jou past.

Gratis glazen
€ 169,00
Gratis glazen
€ 49,00
Gratis glazen
€ 49,00
Gratis glazen
€ 39,00
Gratis glazen
€ 59,00
Gratis glazen
€ 59,00
Gratis glazen
€ 39,00
Gratis glazen
€ 39,00
Gratis glazen
€ 49,00
Gratis glazen
€ 139,00
Gratis glazen
€ 69,00
Gratis glazen
€ 39,00
Gratis glazen
€ 119,00
Gratis glazen
€ 179,00
Gratis glazen
€ 59,00
Gratis glazen
€ 39,00
Gratis glazen
€ 59,00
Gratis glazen
€ 69,00

Diverse transparante brillen

Met een doorzichtige bril houd je het lekker subtiel. Hoewel ze allemaal doorzichtig zijn, zit er nog veel verschil tussen alle transparante brillen. Zo kan het montuur van de doorzichtige bril rond, ovaal of rechthoekig zijn. Daarnaast vragen verschillende activiteiten om verschillende soorten transparante brillen. Denk aan een nachtbril, een computerbril of een leesbril. De ene doorzichtige bril is dus zeker de ander niet! Tot slot is het belangrijk om vast te stellen of je een doorzichtige bril met sterkte of zonder sterkte nodig hebt. Weet je (nog) niet of je transparante bril sterkte nodig heeft? Kom gerust langs bij Hans Anders voor een gratis oogmeting. Transparante brillen voor heren Zoek je een herenbril? Overweeg dan een herenbril in een transparante kleur. Ideaal als je het lekker basic wilt houden. Bovendien staat een doorzichtige bril voor heren bij vrijwel iedere huid en haarkleur. Transparante brilmonturen voor dames Ook aan transparante brillen voor dames geen gebrek! Bij Hans Anders vind je transparante brilmonturen voor dames van de mooiste design merken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een transparante damesbril van Hans Anders-merk. Je schaft dan een goede bril aan voor een extra gunstige prijs. Unisex doorzichtige brillen In de collectie vind je ook genoeg transparante brillen die unisex zijn. Deze kunnen dus voor iedereen. Deze brillen zijn ook geschikt voor elke dag. Doorzichtige brillen zijn namelijk eindeloos te combineren met je hele garderobe. Doorzichtige brillen voor kinderen Ook voor kinderen zijn brillen met een doorzichtig montuur verkrijgbaar! Sommige kinderen vinden het niet zo leuk als ze horen dat ze een bril nodig hebben. Een transparante bril is dan een goede oplossing, omdat deze niet zo opvallend is. Transparante bril kopen bij Hans Anders Wat voor transparante bril je ook zoekt: je kunt terecht bij Hans Anders. Ook hebben we transparante zonnebrillen in ons assortiment. Ontdek de veelzijdige collectie en vind de doorzichtige bril die bij jou past. Een nieuwe bril koop je niet iedere dag, dus misschien weet je niet goed waar je op moet letten bij de aanschaf van een doorzichtige bril. Gelukkig hebben we bij Hans Anders genoeg ervaring om je verder te helpen. Kom dus eens langs bij een van onze opticiens. We adviseren je graag in de zoektocht naar de perfecte doorzichtige bril voor jou. We hopen je snel te zien!