Tommy Hilfiger brillen

De brillen van Tommy Hilfiger combineert populair klassiek met een tikje Amerikaans studentikoos. Tommy Hilfiger is altijd stijlvol. Dat geldt ook voor de monturen. De collectie biedt veel variatie, van gedistingeerd tot extravert. De basis is klassiek. Eigentijdse details maken elk ontwerp uniek.

Filteren

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1686

€ 119

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1707

€ 119

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1707

€ 119

Past het merk Tommy Hilfiger bij je?

De mode van Tommy Hilfiger valt in de smaak bij mensen die actief en positief in het leven staan. Zij gaan geen uitdaging uit de weg en krijgen altijd voor elkaar wat ze in hun hoofd hebben. Daarbij hebben ze een sterk groepsgevoel. In hun vrije tijd gaan ze er bijvoorbeeld graag op uit met vrienden en familie. 

Tommy Hilfiger bij Hans Anders

Een altijd frisse, jeugdige uitstraling en een prominent gebruik van rood, wit en blauw. Tommy Hilfiger staat als geen ander voor Amerikaanse lifestyle en optimisme. Het merk werd door de zelfgeschoolde modedesigner Hilfiger opgericht in 1984. Vandaag de dag is Tommy Hilfiger wereldwijd zeer geliefd bij een groot publiek. 

Designerbrillen van Tommy Hilfiger online passen en bestellen

Alle modieuze monturen van Tommy Hilfiger zijn beschikbaar in onze webshop waar je ze kan passen in de digitale paskamer.. Pas je liever in de winkel, dan kan je terecht in één van de 94 winkels. In het voorjaar is ook de trendy zonnebrillencollectie van DKNY verkrijgbaar bij Hans Anders.