Bril op sterkte

Online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

In een winkel naar keuze

Sportieve brillen

Hans Anders heeft sportieve brillen voor dames, heren en kinderen in het assortiment. Bekijk ze online!

Filteren

PLAYMOBIL

PLAYMOBIL Kids 23012

€ 79

PLAYMOBIL

PLAYMOBIL Kids 23012

€ 79

New Balance

New Balance Kids 5046

€ 99

> Nu: € 100 korting op een complete bril

Sportieve brillen op sterkte

Een sportief brilmontuur oogt vlot en is perfect te combineren met jouw actieve kleding- en levensstijl. Sta jij regelmatig op de tennisbaan of in de sportschool? Dan is een sportieve bril echt iets voor jou. Deze worden gemaakt voor de actievelingen onder ons en uitgebreid getest door sporters. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw neus van je bril glijdt tijdens een work-out.

 

Hoe kies je het juiste sportieve brilmontuur?

Past een rechthoekig model het beste bij jou? Of is het toch die ronde? En ga je voor klassiek zwart of toch een opvallender kleurtje? Het kan lastig zijn om te bepalen welke bril het beste bij jou past als je hem niet even kunt proberen voor de spiegel. Gelukkig kun je een groot deel van de sportieve brilmonturen bij ons virtueel passen. Zorg voor een laptop of mobiele telefoon met camera en probeer zoveel brillen tot je de perfecte hebt gevonden.

 

Sportieve bril kopen bij Hans Anders

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een sportieve bril kopen? Dat kan op twee manieren! Kom langs in de winkel voor advies van onze professionals en – indien nodig – een gratis oogmeting. Heb jij recent nog je ogen laten opmeten bij ons? Log dan in bij je Mijn Hans Anders-account om je oogmeetgegevens in te zien. Zoek je favoriete montuur uit in onze webshop, voer eventueel een virtuele pas-sessie uit en bestel gemakkelijk jouw nieuwe sportieve bril.