Flexon brillen

Flexon is het eerste merk dat het revolutionaire ‘memory metal’ (elastisch, buigzaam metaal) verwerkt in monturen.

Filteren

Flexon

Flexon H6010

€ 119

> Nu: € 100 korting op een complete bril

Flexon

Flexon E1036

€ 119

> Nu: € 100 korting op een complete bril

FLexon

Flexon EP8006

€ 119

FLexon

Flexon H6040

€ 119

FLexon

Flexon B2034

€ 149

Flexon

Flexon B2003

€ 149

> Nu: € 100 korting op een complete bril

FLexon

Flexon E1136

€ 119

FLexon

Flexon H6032

€ 119

Flexon

Flexon 1121

€ 119

> Nu: € 100 korting op een complete bril

Flexon

Flexon E1089

€ 119

> Nu: € 100 korting op een complete bril

Brillen van Flexon

Flexon brillen online voor iedereen die de pasvorm en het design het belangrijkst vindt. Er zijn mooie Flexon brillen voor mannen en vrouwen. Flexon is een bijzondere bril waarvan het montuur is gemaakt van memory metaal. Dit speciale buigzame metaal herneemt altijd zijn oorspronkelijke vorm. Een Flexon bril blijft dus perfect zitten, ook na veel dragen. Flexon heeft daarmee voor een revolutie gezorgd in de wereld van brilmonturen.

Monturen van Flexon zijn gemaakt van het geavanceerde, technologische en bijzonder duurzame memory metal. Een unieke eigenschap van dit materiaal is dat het altijd in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Het flexibele, bijna elastische materiaal zorgt bovendien voor een perfecte pasvorm en de brillen zijn ijzersterk, ze kunnen tegen een stootje. Flexon heeft monturen voor dames, heren en kinderen.

Flexon brillen dames

Flexon brillen met monturen voor vrouwen hebben altijd iets speels. Het memory metaal dat wordt gebruikt voor de monturen van Flexon brillen voor vrouwen kan perfect worden gebruikt om modern design te realiseren. De ontwerpers van Flexon brillen voor dames lijken ook een gevoel te hebben voor komende trends, zodat jij met deze monturen altijd een passende bril bij een modieuze outfit zult hebben. Het strakke metaal van het montuur accentueert de glazen van de bril en vormt hiermee een elegant geheel. Met een Flexon bril voel jij je net zo thuis op het strand als in een winkelstraat op niveau. Flexon is een merk dat je moet leren kennen.

Flexon brillen heren

Een stoere bril met een elegant design: dat mag je verwachten van Flexon brillen voor heren. Maar Flexon biest natuurlijk nog veel meer. Hoe vaak heb jij een bril weggedaan, omdat de pasvorm je na een tijdje niet meer aanstond? De monturen van Flexon brillen voor mannen zijn gemaakt van memory metaal. Deze revolutionaire uitvinding zorgt ervoor dat het montuur zijn pasvorm blijft behouden. Dat is mogelijk, omdat het buigzame metaal ook na veel gebruik zijn vorm niet zal verliezen. Meestal zijn we niet echt voorzichtig met onze bril, Flexon is daartegen bestand.

Flexon brillen op sterkte

Flexon brillen op sterkte zijn een kostbaar bezit. Natuurlijk wil jij ook duidelijk kunnen zien als je een bril draagt, en uiteraard is het beter voor je ogen als ook de bril op de juiste sterkte is. Door het elegante, tijdloze en sterke montuur weet jij dat je deze bril vele jaren zal kunnen dragen en dat hij modieus zal blijven. Dat is een heel fijne gedachte bij de aanschaf. Geniet van je mooie bril op sterkte. Als je echt iets bijzonders wilt hebben, is een Flexon bril voor jou wellicht precies de juiste keuze. Weet je niet precies wat jouw sterkte is? Kom dan langs voor een oogmeting!

Flexon brillen aanbieding

De Flexon brillen van de (nieuwe) collectie die je bij ons online vindt zijn een gewild item. Een bril van Flexon zal door het revolutionaire ontwerp van het montuur vele jaren meegaan. Dat maakt zo'n prachtige design bril voor een aantrekkelijke prijs helemaal iets bijzonders.

Flexon brillen kopen

Online een Flexon bril bestellen is een fluitje van een cent. In het uitgebreide assortiment vind je zowel de Flexon brillen van nu net als vele andere collecties. Wil je meteen een Flexon bril kopen, dan zijn enkele stappen meestal al voldoende. Gemakkelijk een bril kopen waar je jarenlang plezier van zult hebben en voor een aantrekkelijke prijs. Laat ook jou overtuigen door de kwaliteit van memory metaal en koop de bril van de toekomst. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor Flexon kiezen, omdat je het ontwerp zo mooi vindt.

De montuurcollectie van Flexon is online te bekijken en te bestellen als enkelvoudige bril. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om de collectie te bekijken en te passen.