Welkom in de wereld van Vogue Eyewear

Vogue Eyewear brillen en zonnebrillen worden over de hele wereld verkocht. Het merk is in 1973 opgericht en verwijst naar de term “in Vogue”. Om aan te geven dat iets helemaal in de mode is wordt deze term vaak gebruikt in de wereld van de fashion. Vogue Eyewear verwelkomt alle modevrienden en -liefhebbers. Laat je inspireren en speel met jouw stijl. Vogue staat voor spontante en échte mode. Ongecompliceerd en luchtig, maar altijd on trend!

De nieuwste collectie van Vogue Eyewear is fris, speels en klaar om door jou gedragen te worden! Onze geselecteerde modellen komen elk met een eigen verhaal. 
Twist & Shout: koel zilver en klassiek goud krijgen een kleurrijke twist voor een eigentijdse elegantie.
Fancy Pop: gedurfd en toch licht! Deze vierkante vorm pronkt met kleur en is erg modieus.
Chic Comfort: modieus lichtmetalen design en benadert de trends vanuit een frisse hoek. 
Crystal Touch: voegt een vleugje luxe toe aan een alledaagse stijl. Oogverblindende details met een tijdloos design.

Ben jij in Vogue?

De collectie van Vogue eyewear is vrolijk, fris en altijd on-trend! Populaire vormen worden gecombineerd met frivole details als strass en bijvoorbeeld 3D relief patronen. Vogue eyewear heeft de echte premium uitstraling en kwaliteit, maar is voor iedereen bereikbaar. 

Trendy brillen voor de fashionliefhebbers

Vogue Eyewear is er voor de zelfverzekerde en trendy vrouw. Ben jij op de hoogte van de nieuwste fashion trends op zoek naar brillen en zonnebrillen met premium kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn? Vind je het leuk om een statement te maken met je outfit en bent op zoek naar een bril die je look compleet maakt? Dan is Vogue Eyewear zeker iets voor jou! De collectie bestaat uit brillen met opvallende monturen en kleuren, maar tegelijkertijd ook uit tijdloze klassiekers. De prijzen van de brillen beginnen bij 95 euro en kunnen oplopen tot 150 euro.

Haarborstel Cadeau

Bij aankoop van een Vogue bril of zonnebril krijg je nu gratis deze handige haarborstel!
* De looptijd van deze actie is 7 t/m 20 maart 2022 of zolang de voorraad strekt. 1 haarborstel per persoon.