De nieuwe voorjaarscollectie van Tommy Hilfiger  heeft een frisse en stoere twist. In deze collectie vind je sportieve herenbrillen met een hoog contrasterende lenstechnologie. Deze technologie filtert gele kleurgolven weg en geeft je uitstekend zicht! Naast deze brillen vind je uiteraard ook de moderne preppy monturen zoals je die van het Amerikaanse merk gewend bent.

Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen op sterkte

Hou je van een alledaagse, moderne en preppy look? Dan vind je gegarandeerd jouw nieuwe bril in de collectie van Tommy Hilfiger. Uitgevoerd in vederlichte materialen voor een optimaal draagcomfort én een chic uiterlijk, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Die combinatie maakt het uiterst geschikt een bril te vinden voor dagelijks gebruik. Benieuwd naar de totale collectie brillen- en zonnebrillen van Tommy Hilfiger? Bezoek een Hans Anders winkel bij jou in de buurt!

Active: de nieuwste Tommy Hilfiger collectie

De “Active” collectie van Tommy Hilfiger is nieuwste collectie van 2022. De sportieve monturen en zonnebrillen voor dames en heren hebben een waaier aan frisse kleuren en moderne vormen. De collectie wordt gekenmerkt door de contrasterende lenstechnologie voor een nog scherper zicht! Voor de bijhorende campagne werkte het merk samen met grote internationale influencers zoals Sergio Ramos (Spaanse voetballer van Paris Saint-Germain en een van de meest gesprezen centrale verdedigers van het hedendaagse voetbal). Ben jij ook benieuwd naar de veelzijdige brillen?