Ontdek de Ray-Ban Reinvented icons collectie bij Hans Anders.

Tijdloos klassiek en onverschrokken modern. Het begon allemaal meer dan 80 jaar geleden, in 1937, toen de hoogvliegers van de VS Luchtmacht bescherming nodig had tegen de schadelijke zonnestralen. Ray-Ban was geboren. De decennia gingen voorbij. Trends veranderde, maar Ray-Ban bleef. De onmiskenbare aanwezigheid van het merk op podia en op de straat hebben gezorgd voor een ware cultstatus voor trendsetters over de hele wereld. En zo werd Ray-Ban "the look of legends" en een waar symbool van stijl.

Ray-Ban introduceert haar beste iconische modellen opnieuw. Met de nieuwste collectie vind het merk de meest iconische modellen opnieuw uit en steekt deze toppers in een nieuw jasje. De "reinvented Icons " hebben de herkenbare basisvormen van de Aviator en Caravan, maar dan met dikkere montuurranden, innovatieve lenzen en rijke patronen op de veren. Herontdek jezelf met de Reinvented icons!

Ray-Ban: Authentiek en Tijdloos.

Ray-Ban maakt al sinds 1937 de legendarische eyewear, is altijd binnen haar eigen identiteit en waarden gebleven. Het merk maakt tijdloze ontwerpen die trends overstijgen en generaties lang meegaan. De iconische Ray-Ban brillen en zonnebrillen zijn symbolen van stijl en hebben “the look of legends”. Het merk heeft vanaf het eerste uur de basis gelegd voor innovatieve technologie en stijl, zonder angst en twijfel. Ray-Ban gebruikt haar creativiteit en passie om er bovenuit te stijgen en het onbekende te ontdekken.

YOU’RE ON!

Ray-Ban brillen en zonnebrillen geven je een keuze: wil je juist wel of liever niet gezien worden? Met je Ray-Ban op heb je het vertrouwen om het podium te betreden of de mogelijkheid om anoniem te genieten van de avond. Ze nemen alle vooroordelen weg en laten je jouw leven leiden met absolute authenticiteit.
Wie je ook bent en welke stijl je ook hebt; when they’re on, you’re on!

Bekijk de Ray-Ban collectie brillen en zonnebrillen (ook op sterkte) in onze webshop of maak snel een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt.