Van 28 september t/m 10 oktober hebben wij door heel Vlaanderen Ray-Ban brilkokers verstopt, met in elk een voucher voor een gratis Ray-Ban® bril*! Wil jij weten waar de brillen verstopt liggen deze week en wellicht 1 van de 25 verstopte Ray-Ban® brillen vinden én winnen?! Check dan de hints van de dag op onze Instagram stories @hansandersbe

*De gratis Ray-Ban bril is een bril op sterkte met een montuur uit de Ray-Ban collectie, met kunststof enkelvoudige (t.w.v. 130,-) of Varifocus Traditional (t.w.v. 270,-) glazen (index 1.5) voorzien van ontspiegelde en kraswerende laag. Duurdere glazen en/of extra glasopties zijn mogelijk tegen een meerprijs. Een Ray-Ban zonnebril zonder sterkte is ook mogelijk. De waardebon is te besteden in alle Hans Anders winkels in Belgie t/m 30 november 2021.

Bekijk de hints op Instagram

You're On! Ontdek de Ray-Ban brillen collectie met monturen in iconische stijlen, die voor tijdloze looks zorgen. Hou het klassiek of maak er iets bijzonders van met onze iconen. Bekijk alle beschikbare vormen zoals de retro Clubmaster, de herkenbare Wayfarer of de ultieme Aviator. Welke iconische Ray-Ban is jouw favoriet?

Roepen wij ´stoere zonnebril´, dan roep jij natuurlijk ´Ray-Ban’! Ray-Ban® is onmiskenbaar één van de meest bekende internationale topmerken als het gaat om brillen en zonnebrillen. We zijn dan ook trots dat we met deze collectie van Ray-Ban in onze 131 winkels kunnen shinen! En wist je dat Ray-Ban meer biedt dan alleen zonnebrillen? We bieden ook een ruime keuze aan correctiemonturen.

Voor ieder wat wils

De Ray-Ban collectie bij Hans Anders bestaat uit 40 correctiemonturen, 33 zonnebrillen en 8 kidsmonturen. Daarmee hebben we een Ray-Ban voor iedereen en voor elke gelegenheid. Zoals je bij ons gewend bent zijn de brillen permanent verkrijgbaar tegen vaste lage prijzen; er zijn al Ray-Ban zonnebrillen verkrijgbaar vanaf 99 euro.

Iconen van Ray-Ban

De Aviator is de eerste en meest bekende zonnebril van Ray-Ban. Deze pilotenbril is al in de jaren ’30 ontworpen voor de luchtmacht en heeft zijn strepen verdiend als zonnebril van menig celebrity en natuurlijk in films zoals Top Gun. De Aviator zonnebril blijft een klassieker en is er in diverse kleuren en materialen.

De Wayfarer (zonne)bril is misschien nog wel door meer film- en popsterren gedragen en heeft een grote stempel gedrukt op de jaren ‘80. Van Tom Cruise in Risky Business tot Madonna. Iedereen droeg er één. De Wayfarer is verkrijgbaar als zonnebril en als correctiemontuur in diverse kleuren voor zowel dames als heren. En ook de allerkleinsten kunnen dankzij de kidscollectie er bij lopen als een echte filmster. 

De Clubmaster is herkenbaar aan de dikke lijn bovenaan en het dunne randje onderaan en was in de jaren ’60 waanzinnig populair. Juist die historie geeft deze bril een retro-uitstraling die het nog steeds heel goed doet. Dit montuur is vooral bekend als correctiebril, maar tegenwoordig ook als zonnebril zeer gewild voor zowel dames als heren.

Naast deze iconen heeft Ray-Ban altijd vernieuwende trendcollecties. Met de totale collectie sluiten we aan bij de briltrends van dit voorjaar: ronde brillen, jaren-60 modellen, oversized en dunne kunststof monturen. En niet te vergeten coole kids-brillen.

Bekijk de Ray-Ban collectie zonnebrillen of monturen voor een bril op sterkte in onze webshop of kom snel naar een winkel bij jou in de buurt.