Polo Ralph Lauren bij Hans Anders.

Welkom bij het óp-en-top Amerikaanse modemerk; Polo Ralph Lauren. Ontstaan vanuit het klassiek-Amerikaanse erfgoed spreekt het merk een sportieve, maar ook klassieke doelgroep aan. De collectie bestaat uit verschillende monturen voor de sportieve en zakelijke man die zelfverzekerd in het leven staat. Bij Hans Anders hebben we een ruime keuze brillen en zonnebrillen van Polo Ralph Lauren. Ontdek welke het best bij jou staat.

Polo Ralph Lauren is onderdeel van het Amerikaanse modehuis, Ralph Lauren. Het merk ontstond meer dan 50 jaar geleden in Amerika en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld. Ralph Lifshtz, oprichter van het merk, is geboren in 1939 in de Bronx in New York. Hier staat nog steeds het hoofdkantoor van het mode-imperium.

Nieuw: de Polo Ralph Lauren “Blue Fragrance” collectie!

Geïnspireerd door het kleurenpalet van het nieuwe Polo Ralph Lauren Blue parfum, is dit bijzondere project geboren. Gemaakt in samenwerking met L'Oreal, is een van Polo’s meest populaire zonnemodellen opnieuw uitgebracht in twee levendige kleuren!
Deze brillen komen met een unieke verpakking, speciaal ontworpen voor deze collectie. Deze bijzondere zonnebrillen hebben de populaire Phanto-vorm, waardoor het model voor de meest uiteenlopende gezichtsvormen geschikt is. Het herkenbare Polo logo is subtiel op weerzijden van de bril geplaatst voor de nodige herkenning. De collectie is geheel in lijn met het, hoe kan het ook anders, blauwe thema van de geur. Het transparante karakter van het montuur, samen met de blauwe tinten van het glas refereren naar het frisse en krachtige “oceaan thema” van het Blue parfum.

Wil jij ook de kracht van deze verfrissende collectie ervaren? De complete collectie van Polo Ralph Lauren vind je in onze winkels. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel of maak alvast een afspraak met een van onze ervaren opticiens voor een (zonne)bril op sterkte.