Ontdek Michael Kors bij Hans Anders.

Michael Kors is een welbekend Amerikaans modemerk dat 40 jaar geleden is opgericht. De man achter het merk, met een gelijkluidende naam, is geboren in 1958 in New York waar ook het hoofdkantoor van Michael Kors zich bevindt. Michael Kors onderscheidt zich van andere modemerken door de complete focus op vrouwelijke monturen. Daarnaast zijn de brillen stijlvol, elegant en hebben ze een erg luxe uitstraling.

 

Luxe monturen voor een betaalbare prijs.

In de zonnebrillen en monturencollectie van Michael Kors bij Hans Anders voert elegantie de boventoon. Met een aangeboren gevoel voor glamour, biedt Michael Kors een luxe levensstijl voor de “urban jetsetter”. Het Michael Kors logo staat vaak op bijzondere wijze in de bril verwerkt, in de vorm van een gravering of door middel van een logo embleem. Het merk biedt een hoogwaardig assortiment voor vrouwen die graag modern en fashionable voor de dag komen. In de collectie vind je vel aardetinten en chique toirtoise patronen, met afwisselend gebruik van het Michael Kors logo. De metalen details die vaak worden gebruikt zijn rechtstreeks geïnspireerd door de tassen en accessoire collecties van de catwalks. 

 

 

Wil jij binnenkort ook shinen met een nieuwe bril of zonnebril van Micheal Kors? Ga naar de dichtstbijzijnde winkel of maak alvast een afspraak met een van onze ervaren opticiens voor een (zonne)bril op sterkte.