Nieuw: Dsquared2 bij Hans Anders.

Dsquared2 – sinds 1995 wereldwijd bekend om de verfrissende designs met een onverwachte en onderscheidende touch – is een kwalitatieve mix van verfijnd Italiaans maatwerk en Canadese mindset. De missie van Dean en Dan Caten, oprichters én creatieve directeurs, is duidelijk: contrasten naadloos versmelten met elkaar: sportief & glamoureus, casual & elegant, vrouwelijk & mannelijk. Met een bril van Dsquared2 zal je gegarandeerd in de spotlight staan, waar je ook bent!

Welke Dsquared2 bril past bij jou?

Onze collectie Dsquared2 monturen wordt opgedeeld in 3 categorieën.
DYNAMIC: casual en geïnspireerd op het Jeans label van het merk. REFINED: tijdloos, vintage, maar met een verfijnd karakter. HYPE: stoer en sexy door de speciale vormen, grotere volumes en iconische details.

Unieke brillen voor dames en heren

Het mode-imperium van Dsquared2 gaat over verfijning, jeugd en spontaniteit. Het merk heeft een uniek en cool karakter. De combinatie hiervan zorgt voor een collectie stoere en sexy brillen die je vanaf nu bij geselecteerde Hans Anders winkels kunt vinden. Welke bril je ook verkiest, het eigentijdse DNA van Dsquared2 is in elke bril aanwezig dankzij de verfrissende designs met een speciale touch.