Alles over oordoppen

Gehoorbeschadiging is een blijvende aandoening en dat wil je natuurlijk voorkomen. Je kunt op allerlei plekken gehoorbeschadiging oplopen. Denk aan de werkvloer, luid verkeer, muziek evenementen en andere omgevingen waar hard geluid voor komt. Heb je op het werk te maken met veel geluidsoverlast? Of bezoek je elk weekend wel een feestje? Er is een ruim assortiment aan oordoppen met elk een ander doel.

De oordoppen voor op de werkvloer filteren bijvoorbeeld meer lage of hoge tonen. Denk hierbij aan harde geluiden van een boor, hamer of een slijp. Op die manier kun je ongestoord verder werken en wellicht de werkprestaties omhoog schroeven!

Oordoppen

De oordoppen voor muziek evenementen filteren vooral harde tonen. De juiste oordoppen zorgen ervoor dat de muziek weer op een veilig niveau wordt teruggebracht. Zo kun je nog steeds van de muziek genieten en makkelijk met de mensen naast je praten. Muziek is prachtig, het zou daarom ontzettend zonde zijn hier in de toekomst niet meer van te kunnen genieten. Bedenk daarom goed voor welke doeleinden je de oordoppen zal gebruiken en bekijk in onze webwinkel het assortiment.

Oordoppen
Oordoppen

Oordoppen kopen

In de winkel van Hans Anders kun je deskundige informatie krijgen over de verschillende oordoppen en de functies. Is het voor jou al helemaal duidelijk of heb je geen tijd om in de winkel langs te komen? Dan kun je ook online oordoppen kopen voordat je naar het volgende feestje gaat. Je oren zijn gevoelig en daar moet goed mee om worden gegaan.

Speciale demping in de filters van de oordoppen zorgt ervoor dat je oren goed beschermd zijn. De oordoppen zijn van een bijzonder soort kunststof gemaakt dat zich door de warmte van je oor aan je gehoorgang kan aanpassen. Zo voel je bijna niets van de oordoppen en vallen ze niet uit je oor. Je kunt er lang mee doorwerken of met een veilig gevoel van een feest genieten.

De oordoppen zijn makkelijk schoon te maken met warm water en zeep en gaan lang mee. In onze webwinkel kun je snel en gemakkelijk de juiste oordoppen uitkiezen en bestellen. Je oren zullen je dankbaar zijn.

Op zoek naar oordoppen?

Vind de juiste oordoppen in de winkel of online