De bril is hét iconisch item dat al eeuwenlang lang als sieraad op onze neus prijkt. Dit jaar zijn ze wel heel bijzonder qua vorm. De trend van nu: een oversized montuur. Het accent zit bij deze brillen in de uitgesproken grote en stevige vorm. Van transparant, tot kleurrijk en stijlvol zwart vind je ze nu in de nieuwste collectie van Hans Anders. Voor een gewoon betaalbare prijs natuurlijk. Alle monturen in deze collectie zijn €49

Zwart statement

Zwart statement

Heb jij een unieke stijl? Dit montuur accentueert en omlijst je ogen. De strakke lijnen en diepzwarte kleur maken een onuitwisbare indruk.

Groots en transparant

Groots en transparant

Deze transparante blikvanger is van dik, helder kunststof. Groot en toch verfijnd. In een rijke champagnekleur met gouden details.

Eigentijds groen

Eigentijds groen

Stoer en hip. Met dit unisex montuur maak je een uitzonderlijk statement. Gemaakt van dik acetaat in een prachtige olijfgroene kleur.

Cubaans cool

Cubaans cool

Groot, stevig montuur met vierkante glazen. Laat je verrassen door de onverwachte havana details aan de binnenzijde van deze zwarte bril.

Heb jij een unieke stijl? Laat het zien met je bril! Maak een afspraak bij jouw Hans Anders winkel in de buurt. Dan meten we gelijk je ogen, helemaal gratis.

Meer advies van Hans Anders