De prijs van multifocale glazen

Bij Hans Anders noemen we ze multifocale glazen. Ze worden ook wel eens variluxglazen, varifocusglazen of progressieve glazen genoemd. Hoe ze ook heten, de prijsverschillen op de markt zijn aanzienlijk.

Bij Hans Anders vinden we dat de meeste mensen veel te veel moeten betalen voor hun multifocale bril. Goed hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Dus bieden wij de hoogste kwaliteit glazen en monturen tegen de meest voordelige prijzen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven: vergelijk onze prijzen gerust met andere merken.

Waarom zijn multifocale glazen duurder dan gewone glazen?

Waarom zijn multifocale glazen duurder dan gewone glazen?

Dat is ook weer logisch: een hoogkwalitatief glas slijpen dat een progressief zicht biedt en waarmee je dus perfect ziet van veraf én van dichtbij is natuurlijk moeilijker en vraagt meer werk dan een normaal (unifocaal) glas. De overgang van ver naar dichtbij moet soepel en ongemerkt verlopen en dat is precisiewerk. Bekijk meer informatie over soorten brillenglazen en coatings.

Waarom zijn er zoveel kwaliteitsverschillen?

Multifocale glazen zijn te vinden in meerdere kwaliteiten. De beste multifocale glazen kunnen aanzienlijk duurder zijn dan standaardsoorten. Met deze duurdere glazen heb je een breder gezichtsveld, een hogere scherpte en helderheid en een soepeler overgang tussen wisselende kijkafstanden.

Kwaliteitsniveaus

Meer advies van Hans Anders