Studentenkorting op lenzen

Probeer lenzen van Hans extra voordelig met studentenkorting.

Studentenkorting.be Student Beans

Jij ziet graag alles scherp. Van het collegebord tot recente bierprijzen bij je lokale kroeg. Dan zijn lenzen van topkwaliteit wat je nodig hebt. Die lekker zitten en goed zijn voor je ogen. Hans kan je daar natuurlijk bij helpen. Met het grootste assortiment in lenzen, voor een prijs die echt Anders is. Zo kun jij voordelig lenzen proberen!

De prijzen van Hans zijn niet zomaar scherp, Hans is on a mission. Om goed zien bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Speciaal voor studenten vind je daarom een extra straffe korting.

Studentenkorting.be

Studentenkorting.be heeft veel mooie kortingen, speciaal voor studenten. Het studentenleven is al duur genoeg. Via hun website en app kun je snel en makkelijk interessante aanbiedingen en de beste online deals vinden. Zo kun jij snel veel geld besparen!

Om van deze te gekke aanbieding te profiteren, hoef je alleen je studentenstatus te verifiëren via Studentenkorting.be. Dan ontvang je een persoonlijke kortingscode. Die voer je in bij het online bestellen en bam, daar is je korting!

Student Beans

Ook via Student Beans kun je maximaal van deze korting profiteren. Student Beans bestaat al sinds 2005 en komt oorspronkelijk uit Engeland. Zij helpen je te besparen op wat je nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op jezelf en meer geld aan je toekomst kunt besteden.

Via hun website en app geven ze je toegang tot een wereld van exclusieve studentenkortingen bij veel winkels. Registreer je met je studentenmail of een ander bewijs en haal bij Student Beans jouw unieke kortingscode op.

Wat zijn lenzen precies?

Met contactlenzen kun je sterkte afwijkingen, zoals bijziendheid, verziendheid en presbyopie corrigeren. Lenzen worden gemaakt van een speciaal soort kunststof (polimeer). De lens ligt op het traanvocht van het oog.

Onze contactlensspecialist adviseert je graag over welk type lenzen passen bij jouw wensen en ogen. Hiervoor maak je eenvoudig online een afspraak.

Koop ook lenzenvloeistof online 

Als je week- of maandlenzen draagt, is het belangrijk om je lenzen 's nachts in lenzenvloeistof te bewaren in een speciale lenzenhouder. Ons eigen merk, Easy Wear, heeft al lenzenvloeistof vanaf 4,50 per flesje. 

Koop ook lenzenvloeistof online

Als je niet zeker weet welke lenzenvloeistof het beste bij jouw lenzen past, of als je andere vragen hebt over contactlenzen, zoals het in- en uitdoen ervan, staan onze lenzenspecialisten klaar om je van advies te voorzien. 

Koop ook lenzenvloeistof online

Altijd korting met het Lens Totaal Plan

Wil je profiteren van blijvende korting op je lenzen en lenzenvloeistof, nog bovenop onze lage prijzen? Kies dan voor het Lens Totaal Plan, een lenzenabonnement met extra veel voordeel.

Voordelen van contactlenzen

Meest gelezen advies over lenzen

WENNEN AAN LENZEN

Draag je voor het eerst lenzen? Begin rustig en geef je ogen de tijd om eraan te wennen.

Lees meer button arrow

Soorten lenzen

Lenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke passen het beste bij jou? Bekijk ons advies.

Lees meer button arrow

Voordelen van lenzen

Soms zijn lenzen gewoon handiger. Benieuwd wat de voordelen van lenzen zijn? Bekijk ons advies!

Lees meer button arrow

Lenzen schoonmaken

Om je ogen het beste te beschermen, is het belangrijk om je lenzen regelmatig schoon te maken. Bekijk onze tips!

Lees meer button arrow

De juiste lenzenvloeistof

Er zijn vele soorten lenzenvloeistoffen. Waarom zijn er zoveel? En welke past het beste bij jou? Bekijk ons advies.

Lees meer button arrow

Last van droge ogen

Droge ogen. Een veelvoorkomend en onaangenaam probleem. Heb jij er last van? Bekijk onze oplossingen!

Lees meer button arrow

Wat kosten lenzen?

Er zijn verschillende soorten en maten. Benieuwd naar wat lenzen kosten? Bekijk ons advies.

Lees meer button arrow