Wat kies jij?

Kiezen of delen? Niet bij Hans! Want wat je ook kiest, je wint altijd: 3 brillen voor de prijs van 1 of 50% korting op een complete bril. En, al gekozen?

Maak een afspraak
50% korting

Wat kies jij?

Het is kiezen of delen, hoor je wel eens. Wel, daar denken we bij Hans ... Anders over. 😉 Want welke keuze je ook maakt: de voordelen, bij Hans win je altijd.

Je hebt je oog laten vallen op drie leuke modellen, maar kan niet kiezen? Koop dan gewoon 1 bril en krijg er nummer 2 en 3 helemaal gratis bij. Of is er geen twijfel mogelijk en heb je DE bril gevonden die bij je past? Dan profiteer je meteen van 50% korting op je perfecte match. En, al gekozen?

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie 50% korting is geldig van 7 mei 2024 tot en met 29 mei 2024 . De actie is geldig bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (index 1.6) in alle Belgische Hans Anders winkels en online (online zijn enkel enkelvoudige brillen mogelijk). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, multifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties en op DRIIVE sportbrillen op sterkte. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen.

Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.  

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e en 3e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Indien er sprake is van een prijsverschil, is de goedkoopste complete bril gratis. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban, dan wordt er per Ray-Ban die onder een 'gratis bril' valt een toeslag van 29 euro gerekend 

Bovengenoemde actie is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels tot en met 29 mei 2024. De actie geldt niet op hansanders.be, niet voor eerder bestelde brillen, A-merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.